19 Ekim Muhtarlar Günü Zonguldak'ta kutlanacak

Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Ankara-Anıtkabir'de düzenlenecek olan çelenk koyma törenine katılıyor.

Karadeniz Bölgesi Nuhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladığını ifade etti.

19 Ekim'de Valilik önünde tören düzenleneceği ifade eden Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, "19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama hazırlıklarımız birkaç gündür devam ediyor. 19 Ekim günü sabah saat 08 30'da bütün Kilimli, Merkez ve Kozlu muhtarları ile beraber polisevinde bir kahvaltı yapılacak. Oradan dönüşte saat 11.00 da Valilik önünde çelenk koyma töreni düzenlenecek. Çelenk töreni sonunda ise Sayın valimiz makamda ziyaret edilecek ve ardından da Zonguldak Belediye Başkanı Sayın Ömer Selim Alan makamında ziyaret edilecek.11.30 itibariyle ve bu şekilde kutlama etkinliği düzenledik
Ancak ben burada bulunamayacağım çünkü Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile birlikte Anıtkabir'de çelenk koyacağız. Onun için şahsımı bakanlıktan çağırdılar. Buradaki etkinliklerin tüm hepsini hemen hemen planlamasını yaptık. Kilimli, Kozlu ve merkezde herkes aynı saatte çelengi koyacak. Bu nedenle 19 Ekim Nuhtarlar Günü'müzün tüm muhtarlarımız da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Buradan bu vesileyle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Nuhtarlar Günü'nü kutluyorum ve çalışmanın da başarılar."ifadesini kullandı.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi