Nas, "Beni Çaycuma Muhtarlar Derneği başkanı yanılttı ve yanlış bilgi verdi. Yaptığım açıklama için çok üzüldüm şimdi olsa asla o sözleri söylemezdim" dedi.

İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri Recep Demirtaş hakkında yerel bir gazeteye konuşan Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, söylediğim sözleri için Recep Demirtaş’dan özür diliyorum. Hepimiz insanız şaşar beşeriz. Demirtaş benim 30 yıllık dostumdur dedi.

Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas,  geçtiğimiz günlerde yerel bir gazeteye demeç vermiş ve eski il Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş hakkında açıklama yapmıştı. Recep Demirtaş Şerafettin Nas’a iki şart koştu. Ya benden özür dileyeceksin basın önünde ya da şehit ailelerine 10 bin bağışlayacaksınız dedi. 
Basın önünde Recep Demirtaşdan özür dileme şartını kabul eden Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, “ Hepimiz insanız zaman zaman yanlışlık yapabiliyoruz. Recep Demirtaş benim 30 yıllık dostumdur. Bana Çaycuma muhtarlar derneği başkanı yanlış bilgi verdi ve ben de bu bilgi doğrultusunda konuştum. Hepimiz insanız ve şaşar beşeriz. Recep Demirtaş hakkında sarf ettiğim sözler için kendisinden özür diliyorum” dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi