Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilimli ilçe Başkanı Serdar Yaralı 20 Eylül'de ilçe kongresinin yapılacağını ancak kendisinin aday olmayacağını ifade etti.

Siyaseten kan değişikliğinin faydalı olacağına inandığını belirten Serdar Yaralı, "Allah nasip ederse 20 Eylül'de Kilimli Milliyetçi Hareket Partisi 3.olağan kongresini yapacak. ben Serdar yaralı olarak 2014 Haziran ayından itibaren bu görevi ifa etmekteyim gururla. gelinen süreçte çok seçimler atlattık. Yani 6 yıllık başkanlık süreci içerisinde o kadar çok seçimin üst üste geldiği bir zaman dilimi herhalde yoktur. Allah'a çok şükür seçimlerim birçoğunda çok iyi sonuçlarla çıktık. ama siyaseten kan değişikliği de iyidir. bazen futbol kulüplerinde olduğu gibi siyasi partilerde de bir kan değişikliği her zaman faydalı olur. inşallah 3.Olağan kongrede Ben aday değilim ve aday olacak arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. kimler aday olacak, kimler olmayacak ne çıkacak şu anda bilemiyorum. tabii ki il başkanımız Bu konuda gerekli açıklamayı yapacaktır. sadece özetle kongremizin Kilimli'ye hayırlı olmasını, partimize hayırlı olmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum." Dedi.


YENİ İLÇE BAŞKANI KİM OLMALI KONUSUNDA TARAF OLMAMIZ YANLIŞ OLUR..

"Sizce  İlçe Başkanı kim olmalı"sorusuna cevap veren Serdar Yaralı, "İlçe Başkanı kim olmalı konusunda bizim taraf olmamız pek uygun değil. Her kim aday olacaksa onlara başarılar diliyorum. Kongrede tek aday mı olur çok aday mı olur bilemem ama kim kazanırsa kazansın ona da hayırlı olsun derim."şeklinde konuştu.


KİLİMLİ'DE MHP OLARAK SON SEÇİMDE BAŞARISIZ OLDUK VE TÜM SORUMLULUK BANA AİTTİR.

"il yönetimiyle aranızda herhangi bir sorundan kaynaklı olarak mı yeniden aday değilsiniz" sorusuna ise Serdar Yaralı, "Kesinlikle öyle bir şey söz konusu değil, benim şahsi kararımıdır bu. Biliyorsunuz yerel seçim dönemin atlattık. 2019 31 Mart seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Jilimi ilçe teşkilatı olarak benim bazı şahsi sıkıntılarım vardı. Ve bu sıkıntılarından kaynaklanan ufak tefek sorunlar yaşadık diyelim. Sonra neticesinde seçimlerde de istediğimiz sonucu alamadık. Burada ilçe başkanı olarak tüm sorumluluk benim şahsıma aittir. Bunu zaten her zaman ve her ortamda dile getiriyorum zaten. Yerel seçimlerdeki başarısızlık bana aittir diye bunu defalarca dile getirdim. Kilimli'de başarısız olduk ve istediğimiz sonucu alamadık Ve
bu konuda gereğinin yapılmasını da zaten talep etmiştim. Partimizi Kilimli'de kongreye kadar götürmemi benden rica ettiler gerek yönetim kurulundaki arkadaşlarımız gerek İl Başkanlığı nezdinde. Biz de kongreye kadar görevimizi yapmaya devam edeceğiz.
il yönetimine yaşadığım bir sorundan kaynaklı değildir biraz kendi işlerim ile ilgilenmek istiyorum.Şeklinde konuştu.


YENİ YÖNETİM EN İYİSİNİ YAPMAK İÇİN GÖREVE GELECEKTİR..

Kilimli'de Parti tabanına seslenen Serdar Yaralı, yeni yönetiminin en iyisini yapmak için geleceğini belirterek sözlerini şu şekilde tamamladı.


"Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'nin olmazsa olmazıdır. Bugün Türkiye'de yapılan her şeyin altında milliyetçi Hareket Partisi genel başkanın imzası vardır. Dolayısıyla kızanlar da sevenler de, sevmeyenler de eleştirenler de olabilir bunlar normaldir, sonuçta demokratik bir ortamda yaşıyoruz  bunlar olacaktır. fakat tabana söyleyeceğim şudur özellikle Kilimli için konuşursan; ben gelecek olan yönetim en iyisini yapmak için elinden geleni yapacaktır. Bu Ali, Veli, Hasan, Hüseyin değil kim olursa olsun fark etmez milliyetçi Hareket partisi'nde zaten görev istenmez görev verilir. Bizde bu düstur vardır. İnşallah hayırlara vesile olur. Yeni yönetimde Kilimli'de bizim şimdiye kadar yaptığımızın çok çok üstünde daha iyisini yapar bu bayrağı daha üst noktalara diker" 
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi