İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, barajın elektrik ihtiyacını güneş panelleri ile karşılayacaklarını söyledi.

Yerel seçimlerde mühendis ve teknik kapasitesi olanları aday göstereceklerini belirten Serhat Yıldırım, Zonguldak Belediyesi’ne talip olduklarını söyledi.

Bir çok proje hazırladıklarını belirten Serhat Yıldırım şunları ifade etti:

“24 Haziran'da bir genel seçim yaşadık ve şuan Mart ayında eğer seçim tarihi değişmezse 8 aylık bir süreç var önümüzde. İl ve ilçelerde belediye başkan adayları meclis üyesi adayları çalışmamız devam ediyor. Yaptığımız bu çalışmalar AK Parti'nin veya MHP'nin veya CHP'nin çıkardığı adaylara göre değil de daha çok Mühendislik alanında şehircilik alanında işi bilen insanlarla çalışmak istiyoruz.  Birçok projemiz var ve özellikle Merkez için hazırlanmış tasarladığımız birçok proje var. Zonguldak Belediyesi özellikle istiyoruz ve bu proje hayata geçirmek istiyoruz. Bunların arasında en basiti diğer partiler de kullanabilir önemi ve bu şehri hizmet etmektir. Zonguldak Belediyesi'nin yıllardır bildiğim kadarıyla barajdaki motorların elektriği yüzünden su kesintileri olduğunu biliyoruz ve bununla ilgili bir çalışma yaptık. Biz Zonguldak'taki barajın güneş panelleri ile elektrik üretimi düşünürse bunun içinde görüştüğümüz firmalar oldu ve o firmalarda para ne için yemek istediler. Ancak yapılan araştırmada güneş panelleri kurmak için büyük bir alan olmadığı anlaşılınca Bununla ilgili farklı bir çalışma yaptık. Barajın debisi biraz derin ve buna da bir çare bulduk. Biz panelleri barajın üstüne yerleştireceğiz ve barajın üstüne yerleştireceğiniz panellerle Barajı'nın elektrik üreteceğiz ve bu şekilde Zonguldak halkına suyu daha da ucuza vermek ve bu şekilde hizmet etmek istiyoruz. Benim ürettiğim projeyi hiçbir zaman İYİ Parti'nin üretileceğini düşünüyorum ve biliyorum. İYİ Parti olarak Zonguldak’a çok güzel hizmetler getireceğimiz de inanıyoruz.”

İYİ Parti Merkez ilçe başkanı Serhat Yıldırım Ayrıca 30 Ağustos Zafer bayramını kutladığını belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti'nin Zonguldak şehrinin ve tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer bayramını kutluyorum” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi