Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü Hukuk Hizmetleri Birimi'nde yaklaşık dört buçuk yıldan bu tarafa Avukat olarak görev yapan Gül Altınöz’ün İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'ne tayini çıkması nedeniyle mesai arkadaşları tarafından veda yemeği düzenlendi.

         Yörümce Salonu'nda arkadaşları tarafından düzenlenen veda yemeğine İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Ertuğrul Güner, Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr.Toygar Keskin, Acil Sağlık,İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Dr. Bilal Cin’in yanı sıra çok sayıda mesai arkadaşı bu anlamlı ve özel günde yalnız bırakmadılar.

          Düzenlenen veda yemeğinde İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Ertuğrul  Güner  tarafından Avukat Gül Altınöz’e başarılı çalışmalarından dolayı  teşekkür edilerek plaket takdim edildi. Duygulu anların yaşandığı veda yemeğinin ardından mesai  arkadaşlarına yönelik bir konuşma yapan Avukat Gül Altınöz konuşmasında şöyle dedi. “Zonguldak’ta 4.5 yıl görev yaptım, görev sürem içersinde gerek meslektaşlarımla gerekse kurum personeli arkadaşlarla uyum içersinde çalışarak çok güzel günler geçirdim. Bu anlamlı ve güzel veda yemeğinin düzenlenmesinde ve katılan herkese çok teşekkür etmek istiyorum “ dedi. 

Editör: Haber Merkezi