Gelik Belediye Başkanı ve AK Parti Gelik Belediye Başkan Adayı Burhan Sezgin, “Ekibimizi daha da güçlendirerek 2019-2023 dönemde yapacağımız çalışmaları gözden geçirip tekrar aday olduk. Bize güvenip aday gösterenleri mahcup etmeyeceğiz. ” dedi.

Gelik’te yolların yüzde 90’ını tamamladıklarını belirten Başkan Sezgin, belde sakinlerinde destek çağrısında bulunarak şunları söyledi:

“Gelik Belediye Başkanı ve AK Parti Gelik Belediye Başkan Adayı Burhan Sezgin, “Adaylığımız herkese hayırlı olsun inşallah. Bir dönemi tamamlanmak üzereyiz, hatta 5 yıllık demeyelim de 5.5 yıllık diyebiliriz. 6 aylık bir sürede seçim öncesi vardı. Yaptığımız hizmetleri ve yaptığımız çalışmaları tamamlamak üzereyiz. Bizim yaptığımız şu anki çalışmalar beklentilerin üzerindedir. Halktan aldığımız izlenim bu şekildedir. Tekrardan yeniden önümüzdeki döneme hazırlanacağız. Ekibimizi daha da güçlendirerek 2019-2023 dönemde yapacağımız çalışmaları gözden geçirip tekrar aday olduk. Bu süreçte bizi destekleyen partimizin büyüklerine teşekkür ediyorum genel başkanın başta olmak üzere bütün bunda emeği geçen destekleyen arkadaşlarımıza beni tekrar aday göster arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah onları mahcup etmeyeceğiz. Daha çok çalışacağız ve daha çok emek vereceğiz. Gelik’imizi yakışır şekilde temsil edeceğiz. Hem beldemize hemde partimize en güzel hizmetleri getireceğiz nasip olursa inşallah

Gelik’imizde biliyorsunuz göreve geldiğimizde yol sıkıntısı çok büyüktü, çok fazla aşırı şekilde yollarımız bozuktu. Son 20- 25 yıldan beri bakım görmemiş yollarımız vardı, çukurlar vardı, göçen yerler vardı. Bunlarla ilgili çalışmalarımız da büyük ilerlemeler kaydedildi. Ancak çalışmaları henüz tamamlayamadık. %90 başardık diyebiliriz ama bazı mahallelerinde eksiklikler hala var onları tamamlamaya çalışacağız. Öncelikle yollarımızı tamamlayacağız.

Seçim beyannamemiz hazırlanıyor. Güzel bir planlama ile birlikte inşallah seçimlere gireceğiz. Halkımıza tekrardan bize destek olmasını talep ediyoruz ve yüksek oranda oy oranıyla bizi desteklemelerini istiyorum” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi