GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Taban Delege seçimlerin tamamlandığını ve ardından ise şube seçimlerin yapılacağını söyledi.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci sendika taban seçimlerini değerlendirerek şunları ifade etti:

“Öncelikle 11.Olağan Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Sendikamız taban delege seçimlerimizi Allah'a şükürler olsun kazasız belasız tamamladık. En ufak bir taşkınlık ve en ufak bir usulsüzlük olmadan hallettiğimiz için çok mutluyuz. Bazı ufak tefek itirazlar oldu ancak onlar da halledildi ve her şey belirlendi. Şu anda önümüzdeki Ocak ayında şube seçimlerini yapacağız. Mart ayının sonunda da genel kurulumuzu yaparak süreci kapatmış olacağız. 

Karadon da taban delege seçimlerini Hakan Yeşil ve Volkan Yıldız ekibi Kazandı. Üzülmez de Tayfun Demir’in listesi kazandı. MTA’da Durmuş başkanın listesi kazandı, Kozlu’da Hüseyin Kolçak kardeşimizin listesi kazandı Ve armutçuk’ta da İsa Mutlu’nun listesi kazandı.

5 Ocak ta Karadon şube seçimi olacak, 6 Ocakta Amasra, 12 Ocak'ta Üzülmez, 13 Ocak'ta MTA, 19 Ocak'ta Armutçuk, 20 Ocak'ta Merkez ve 26 Ocak'ta ise Kozlu Şube seçimleri gerçekleştirilecek. Taban delege seçimlerin kazana arkadaşlarımızı kutluyorum” 

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi