Evet ya şimdi tam zamanı

Neyin mi

Türkiye Taşkömürleri Kurumu’na (TTK) işçi aldırmanın tam zamanı.

TTK’ya işçi aldırma konusunda oluşan talepler konusunda ben diyorum ki hükümet olumlu karşılayacaktır.

Neden 

Çünkü 24 Haziran’da seçim var

Türkiye Cumhuriyeti’mizin en önemli seçimi 24 Haziran seçimlerinde gerçekleştirilecek.

Ülkemiz resmen başkanlık sistemine geçecek.

Parlamenter sistem yerine başkanlık sistemi ile ülkemi yönetilecek.

Ve 24 Haziran’da ülkemizi tek başına yönetecek olan Cumhurbaşkanımız seçilecek.

Ve tabiî ki Türkiye Büyük Milet Meclisi’ne yeni milletvekillerimizi göndereceğiz.

Türkiye çapında analiz edemem ancak Zonguldak’ta AK Parti’nin önüne çıkacak olan ilk sorunlardan birisinin işçi sayısı her geçen gün azalan TTK olacağı muhakkaktır.

İşte 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala mevcut milletvekillerimiz ve AK parti İl yönetimi, hükümet nezdinde, yada Cumhurbaşkanı nezdinde bir girişim yaparak en azından 2-3 bin kişi aldırılırsa, TTK için bu can suyu olacaktır.

Hem ÜRETİM artacaktır hemde OY’lar..

Ben böyle düşünüyorum

Eminim benim gibi toplumun büyük bir kesimi de bu şekilde düşünüyordur.

TTK’ya acilen işçi şart

Yer altında 1.8 milyar ton taşkömürü çıkarılmayı bekliyor.

Yer üstünde işsizler ordusu

Yer altında kömür madeni

Şimdi tam zamanı

TTK’ya şu zamanda işçi alınmazsa daha ne zaman alınacak

**

ZONGULDAK BELEDİYE MECLİSİNE YAKIŞMADI

Zonguldak Belediye meclisi’nde dün çok ilginç bir tartışma yaşandı. Kapuz Plajı’nda bulunan lokanta Büfe şezlong ve şemsiye işletmeciliğinin 10 yıl süreli kiralama ihalesine çıkılması ve bununla ilgili olarak da belediye başkanı ve belediye encümenine yetki verilmesi hakkındaki plan ve bütçe Komisyonu raporu görüşülmesi esnasında yaşana tartışma gerçekten hiç yakışmadı. Şezlong ve Şemsiye çıkarılsın mı çıkarılmasın mı derken Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis üyelerinin kendi aralarındaki görüş aylığı, kendi içlerinde bir birlikteliğin halen daha sağlanamadığını gösterir. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir mecliste gerçekten zor duruma düştü.

**

SARAYSPOR GURURUMUZ OLDU..

U14 Ligi’nde 71 ilden 1380 takım arasından illerinde dereceye giren 116 takımın katılımı ile başlayan şampiyona da finale kadar yükselen ve Türkiye ikincisi olan Sarayspor, gururumuz oldu.

Türkiye genelinden 116 takımın katılımı ile başlayan Türkiye şampiyonasında iki grup geçerek ilk 4’e kalan Turan Altıntaş ‘un öğrencileri yarı final müsabakasında Bordum Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek finale yükselmişti. Finalde Bursa temsilcisi ile karşılaşan Sarayspor, büyük çekişmeye sahne olan maçta rakibine 3-2 yenilerek şampiyonluğu kıl payı kaçındı.

Cumartesi günü Polis eskortu eşliğinde Zonguldak’a giren Saraypor otobüsü, uzun uzun kornalar çalarak şehri girdi. Tüm Zonguldak Sarayspor ile gurur duydu.

Kendilerini kutluyoruz.

Tebrikler çocuklar

**

GÜNÜN SÖZÜ: -Gece uzun mevzu derin! – Behzat Ç.