Almanya'dan hayırsever Zonguldaklı hemşehrimiz Sakatlar Derneği'ne tekerlekli sandalye yürüteç ve koltuk değneği hediye etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, Almanya'da ikamet eden Zonguldaklı hayırsever bir kişi tarafından derneğe çok sayıda tekerlekli sandalye, yürüteç ve koltuk değneği hediye edildiğini ifade etti.

Almanya'da ikamet eden ve ismi Kerem olan hayırsever gurbetçi hemşehrimize teşekkür ettiğini ifade eden Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, ihtiyacı olan engellilere bu tekerlekli sandalyeleri,yürüteçleri ve koltuk değneklerini dağıtacaklarını ifade ederek şunları söyledi;

"Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak şubesi olarak biliyorsunuz yıllardır engellilere yönelik hizmetlerimiz devam ediyor. Son olarak da yine Almanya'da ikamet eden değerli hayırsever kardeşimiz Kerem kardeşimize yollamış olduğu 8 adet tekerlekli sandalye, 3 adet yürüteçi ve 40-50 civarında koltuk değneği ile yine engellilere bunları ihtiyaç sahiplerine vererek dağıtarak sevindireceğiz. Bizler Türkiye Sakatlar Derneği olarak yıllardır yaptığımız gibi biz kamu yararına çalışan bir dernek olarak bu hizmetleri ömür boyu sürdüreceğiz. Ben tekrar bu bu işi yapan değerli kardeşim Kerem kardeşime buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Kerem kardeşimiz bunun devamının geleceğini de bizlere söyledi.Bunun için de ayriyetten teşekkür ediyorum.

Ayrıyetten yapmakta olduğumuz dernek inşaatımıza da sağlayacağını söyledi. böyle duyarlı insanlar olduğu sürece inanıyoruz ki Zonguldak engelli camiası her türlü zorluğu aşacaktır."
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi