Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, düzenledikleri kurban derisi bağış kampanyasına katılan hayırseverlere teşekkür etti.
Kampanyadan oldukları gibi bir sonuç elde edemediklerini belirten Hüseyin Şirin, "Bu Kurban Bayramı'nda tekerlekli sandalye almak kaydıyla hayırseverlerden kurban derisi bağışı kabul etmek için bir kampanya yaptık. Yaptığımız kampanya gerçi umduğumuz gibi çıkmadı. Şöyle ki; hem derinin fazla para etmemesi yani kilo ile alınmıyor tane hesabı alındığı için fazla gelir elde etmemesi neticesiyle umduğumuzdan daha az bir gelir elde ettik. Ve yine biz bu anlamda bizlere derilerini bağışlayan tüm hayırseverlerin kurbanlarının hayırlı olmasını Allah kabul etmesi dileğiyle bizlere de yapmış oldukları bu devri bağışlarının da kesinlikle tekerlekli sandalye alımı için kullanacağımız tekrar belirtiyoruz. Büyük ihtimalle 1 adet özelliklli  tekerlekli sandalye bu derilerden almış olduğunuz bedelle bu bağışına sandalyeyi ihtiyaç sahibine vereceğiz.
Küçükbaş hayvanlar içinde topladığımız derileri alan tüccarlar küçükbaş hayvan derilerini almadığı için biz de bunları Türk hava kurumu'na ayriyetten vererek ayrı bir görevide ifa etmiş olduk. Ben buradan tekrar tüm halkımızın geçmiş olan kurban bayramını kutlayarak bizlere destek veren halkımıza Tüm engelli camiası adına teşekkür ediyorum "ifadelerini kullandı. 
(Haber Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi