Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, 24 Haziran seçimlerinde beklenen bir sonucun ortaya çıktığını belirtti.

2022 sayılı engelli maaşının ve sağlık kurulu raporlarındaki yaşanan sıkıntıların bir an önce giderilmesi noktasında yeni seçilen milletvekillerine çağrıda bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, şunları söyledi:

“Ülkemizde bilindiği gibi 24 Haziran 2018 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri gerçekleştirildi. Seçimlerin Türkiye'de ki demokrasi ortamında her zaman olduğu gibi çok adaletli ve kargaşa yaşanmadan yapılması gerçekten büyük bir mutluluk verdi. Yapılan seçimler ülkemizi 16 yıldır yöneten iktidar ve lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başarısıyla sonuçlandı.  Ülkemizin dış güçler tarafından devamlı abluka altına alınmak istemesinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımızın bunlara karşı dik duruşu ve onların karşısında gerekli mücadeleyi vermesi halkımız tarafından takdirle karşılandığı bu seçim sonucunda anlaşılmıştır. Bu seçimin ülkemize ve kesinlikle huzur ve mutluluk getireceğine inanıyorum.  Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde AK Parti hükümetlerinin yapmış oldukları engellilere yönelik hizmetler gerçekten güzel. Başta engelliler yasası olmak kaydıyla bir çok hak tanındı, engellilere yönelik çalışmalar ve gelişmeler yaşandı. Tabii yeterli mi diyeceksiniz… Tabiki yeterli olmayan noktalar var ama her zaman söylediğimiz gibi başta 2022 sayılı engelli maaşının ve sağlık kurulu raporlarındaki yaşanan sıkıntıların bir an önce giderilmesi noktasında ve yeni seçilen milletvekillerimizin çözüm noktasında da mücadele vereceklerine ve inşallah en kısa zamanda da çözeceklerine inanıyorum. Bu sorun çözülürse inanıyorumki ülkemizde engelli camiası daha rahat edecek ve daha huzurlu bir yaşam sürecektir. Bu seçimlerin bütün halkımıza ve engelli camiasına hayırlar getirmesini yürekten temenni ediyorum”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi