Şehit Aileleri Kongresi'ne katılan Vali Ahmet Çınar, şehit aileleri ve gazilere seslenerek, “Sizler bizim baş tacımızsınız” dedi.

Güven tazeleyen Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz’da, şehit ve gazi çocuklarına burs verileceği müjdesini verdi.

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Zonguldak Şubesi 9. Olağan Kongresi dernek binasında yapıldı. 

Saygı duruşunun ardından faaliyet raporları okundu. 

Tek liste halinde gidilen kongrenin Divan Başkanlığı'nı Av. Ali Osman Odabaş yaparken 135 delege oy kullandı. 

Kongreye, Vali Ahmet Çınar, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, Eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Av.Ali Osman Odabaş, dernek üyeleri ve şehit aileleri katıldı. 

VALİ ÇINAR: “SİZLER BİZİM BAŞ TACIMIZSINIZ!!!”

Vali Çınar bir konuşma yaparak yeni yönetime hayırlı olsun dileyerek şöyle dedi;

“Serbestce özgürce olan bir yarış tabi taktir oy kullananların olacaktır. Öncelikle verdiği güzel değerli başarılı hizmetlerden dolayı Mustafa Başkan'ımıza teşekkür ediyorum. Dernek Başkanlığı yöneticiliği gönül işidir. Eziyetli iştir. Herkes bir şeyler söyler konuşur akıl verir ama işi yapanlar her zaman derneğin başkanları olur. Şundan emin olun sizin adınıza normalin çok üzerinde taciz edecek kadar hak beşinde haklarınız peşinde koşan bir arkadaşımızdır. Yöneticiliğini yaptığı faaliyetleri çok başarılı buldum. Sizler adına kendi adıma Mustafa Başkan'ımıza teşekkür ediyorum. Dernekler belli bir amaç için kurulur. Hedef vardır ve hedefler vardır. Oy defteri ulaşmak için insanlar güç birliği, gönül birliği ile beraber olurlar. Siz herhangi bir dernek değilsiniz. Siz bizim için çok özelsiniz. Siz bizim için diğerlerinden başkasınız. Siz bizim baş tacımızsınız. Bu devlet bütün imkanları sizleri sunmaya hazırdır.  Yapabileceklerimizi yaparız yapamayacaklarımızda anlatırız. Yeni oluşacak yönetime şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Demokratik usülle hukuk çerçevesinde bir usul içinde seçim olsun. Yolunuz açık işleriniz rast gelsin” dedi. 

VALİ ÇINAR’A PLAKET...

Vali Ahmet Çınar’a konuşmasını ardından şehit aileleri tarafından plaket takdim edildi

AKDEMİR: “DESTEK VERECEĞİZ...”

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir de bir konuşma yaparak, “ Bu vatanın bekası uğruna canlarını hiç düşünmeden veren yavrularımızın ailesisiniz. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Bulunduğumuz görev içerisinde yapabileceğimiz her türlü imkanı sağlamaya hazırız. Ömrümüz yettiğince sizlere destek olmaya çalışacağız. Mustafa Başkan'ımız çok çalışmak istediklerini fazla kurallar çerçevesinde olmak kaydıyla koparmasını bilen bir kardeşimizdir. Ben kendisini tebrik ediyorum. Dileğimiz o ki vatanın bekası uğruna hiçbir askerimizin burnu kanamasın. Yeni yönetime tekrar başarılar diliyorum hayırlı uğurlu olsun diyorum.” Dedi.

AKDEMİR’E PLAKET...

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e, konuşmasının ardından şehit aileleri tarafından plaket takdim edildi.

YORULMAZ: “ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARINA BURS VERECEĞİZ...”

Mevcut Başkan Mustafa Yorulmaz’da yaptığı konuşmada şehit ve gazi çocuklarına burs verecekleri müjdesini verdi. Yorulmaz, konuşmasında ayrıca, “Öncelikle birbirimize sahip çıkalım. Buraya her gelen başkan olur benim başkan olmam önemli değil. Önemli olan yönetimde düzgün bir yerlere getirelim. Biz şehit ailelerinin bir şehitlerin bazı ödenekleri vardı biz de bunu Sayın Cumhurbaşkanı'mıza brifing verdik. İnşallah ekim ayında bu dosyanın peşine düşeceğiz. Sizin gibi ürünleri gördüm süreci benim peşimde olup destek verdiğini sürece ben de bu işi ölüme kadar sürdüreceğim.” Dedi.

MUSTAFA YORULMAZ’A ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERDEN PLAKET...

Konuşmaların ardından Başkan Mustafa Yorulmaz’a, şehit aileleri ve yakınları ile ayrıca gaziler tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Kendisine takdim edilen plaketler nedeniyle duygulanan Mustafa yorulmaz, ’20 yaşımdaki çocuğum şehit oldu ama sizler benim hepiniz evladımsınız. Hepinizi çok seviyorum” dedi.

YENİ YÖNETİM ŞU ŞEKİLDE:

YÖNETİM KURULU- Mustafa Yorulmaz, Durkadın Avcı, Remzi Adakoğlu, Cihan Köktürk, Ahmet Yelkenci.

DENETLEME KURULU- Hüseyin Çakar, Ramazan Çakar, Hasan Özdemir.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi