Zonguldak’ın Soğuksu Semtinde yediden 70’e herkesin beğenisini ve Sevgisini kazanan paşa isimli köpeğin kalp yetmezliği tedavisi için maddi destek bekleniyor.

Hayvan Hakları savunucusu Seda Mercan ve Özel veteriner  klinik sahibi veteriner Önder Alkan, Paşa isimli köpeğin kalp yetmezliği tedavisi için Zonguldak halkını desteğe davet ettiler.

Paşa’nın eski sağlığına kavuşması için destek yapılmasının şart olduğunu söyleyen Hayvan Hakları savunucusu Seda Mercan; “ Soğuksu’nun Paşa isimli köpeği en az 15 yaşında. Şimdi hastalandı ve vefamızı göstermek zorundayız. Bu konuda Zonguldak halkından ve esnaflardan destek bekliyoruz.
Paşa isimli köpeğimizin bir haftalık tedavi masrafı en az 1500 TL. Tedavi sürecinde ameliyat ve diğer masrafları ile birlikte masrafları daha da artıyor ve bunun altında tek başımıza kalkmamız imkansız.
Bu konuda herkesten yardım ve destek bekliyoruz” dedi.
Paşa’nın rahatsızlığı hakkında bilgi veren Özel veteriner Kliniği sahibi veteriner Önder Alkan; Paşamızın daha önce de rahatsızlıkları vardı ve tedavi edilmişti. Bu defa köpeğimizin sıkıntıları biraz daha büyük. Yapılan muayenede köpeğimizin kalp yetmezliği olduğu tespit edildi. Paşa şu anda solunum güçlüğü çekiyor.  Bir haftadır tedavisini yapıyoruz ama Paşa’nın durumu biraz sıkıntılı şu anda. Biz elimizden geleni yapacağız ve Tedaviye devam edeceğiz” dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi