BEÜ Konservatuvarı Opera Bölümü öğrencileri sokak hayvanları için bağış yoluyla elde ettikleri mama ve tasmaları Çatalağzı Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim etti. 

Bülent Ecevit Üniversitesi Konservatuvar Opera bölümü 3. Sınıf öğrencileri Aleyna Bozoğlu, Ceren İçen, İbrahim Enis Akyüz, Gökçe Erdoğan, Ekin Ayça Gümüş ve Dilara Doğan’dan oluşan bir grup, sosyal sorumluluk proje ödevi kapsamında sokak hayvanları için proje hazırladı. Hazırladıkları proje kapsamında Çatalağzı Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne mama ve tasma yardımı yapan öğrenciler,  bağış yoluyla elde ettikleri malzemeleri barınağa teslim etti. Projenin gerçekleşmesinde halk oyunu eğitmeni Nur Sarı’dan büyük yardım aldıklarını dile getiren öğrenci grubu, katkılarından dolayı kendisine teşekkür etti. 

“HERKESE ÖRNEK OLMASINI DİLİYORUM”

Gerçekleştirdiği birçok sosyal sorumluluk projesiyle adını duyuran Nur Sarı ise: “Sosyal Sorumluluklar her insan için önemli bir noktadır. Bu proje de öğrencilere yardım etmekten oldukça mutluyum. Esas teşekkürü ben onlara ediyorum. Sokak hayvanları konusunda gösterdikleri bu duyarlılıktan dolayı kendilerine müteşekkirim. Davranışlarının herkese örnek olmasını diliyorum” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi