Devrek Belediyesi, yaz-kış demeden üst yapı yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Devrek’te içme suyu ana hat ve abone bağlantı hattı, doğalgaz, yağmur suyu, kanalizasyon, elektrik gibi alt yapı yenileme çalışmalarının tamamlandığı sokakların tahrip olan, kullanışsız hale gelen üst yapılarını yeniliyor. Yapılan çalışmalarla sokaklar bir yandan daha güzel bir görünüme bir yandan da daha kalıcı ve kullanışlı bir üst yapıya kavuşuyor. Çalışmalar şuanda Yeni Mahalle Mekekler Sokak’ta devam ediyor. 

Göreve geldiği ilk andan itibaren alt ve üst yapı yenileme çalışmalarına büyük önem veren Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, ilçe genelinde yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mustafa Semerci,  ilçenin alt ve üst yapı bakımından daha sağlıklı ve sorunsuz bir hale gelmesine büyük önem verdiklerini dile getirdi.  Daha yaşanabilir bir Devrek için çalışmaların belirli bir plan ve program dahilinde aralıksız süreceğini belirten Başkan Semerci, çalışmalar süresince gösterdikleri anlayış ve duyarlılıktan dolayı vatandaşlara teşekkür etti.  Çalışmaları yakından takip eden esnaf ve vatandaşlar da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Devrek Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından son olarak Karşıyaka Mahallesi Çomaklar Caddesi, Halilbeyoğlu Sokak, Sivişoğlu Sokak, Erenler Altı Camii Sokak, 499 Nolu Sokak, 452 Nolu Sokak, Tabak Osman ve Akbal Sokakların üst yapısı yenilenerek yollar vatandaşların hizmetine sunulmuştu. Yine bu sokaklarda içme suyu ana hat ve abone bağlantı hattı, yağmur suyu, doğalgaz gibi alt yapı yenileme çalışmaları tamamlanarak alt yapıları uzun yıllar güvence altına alınmıştı. 


Editör: Haber Merkezi