Zonguldak Kömür Kongresi Yürütme Kurulu Üyeleri, Manisa Soma'da ki Maden işletmeleri yetkililerini Zonguldak Kömür Kongresine davet ettiler, ayrıca Soma'da bulunan maden şehitliğini ziyaret etti.

Türkiye 22.Uluslararası Kömür Kongresi ve Sergisi (ICCET2020 )kapsamında; Kongre Yürütme Kurulu Başkanı Hüsnü Meydan, Yürütme Üyeleri Levent Usman, Ziya Erdemli ve Levent Yağcıoğlu, Manisa Soma'da faaliyet gösteren Kamu ve Özel Sektör madencilik kuruluşlarını iş yerlerinde ziyaret ederek, 2-3 Nisan 2020 tarihinde Zonguldak’ ta gerçekleştirilecek olan Kongreye davet etti.

Zonguldak Dedeman Otel'de 2-3 Nisan'da Türkiye 22.Uluslararası Kömür Kongresi ve Sergisi (ICCET2020) gerçekleştirilecek.Kongre öncesinde ise,Kömür Kongresi Yürütme Kurulu Başkanı Hüsnü Meydan, Yürütme Üyeleri Levent Usman, Ziya Erdemli ve Levent Yağcıoğlu, Manisa Soma'da faaliyet gösteren Kamu ve Özel Sektör madencilik kuruluşlarını iş yerlerinde ziyaret etti. Ziyarette ; TKİ Eli İşletme Müessesesi, Demir Eksport, İmbat Madencilik, Polyak Eynez Madencilik A.Ş, Kolin İnşaat Enerji ve Madencilik A.Ş ve Yeni Anadolu Madencilik A.Ş’ de çalışan mühendisler ile bir araya gelerek onları Zonguldak'ta gerçekleştirilecek olan kömür kongre davet ettiler.

MADEN ŞEHİTLİĞİNE ZİYARET
Türkiye 22.Uluslararası Kömür Kongresi Yürütme Kurulu Başkanı Hüsnü Meydan beraberindekiler görüşmelerinin ardından Soma Maden Şehitliğini ziyaret etti.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi