Karaveli meclis üyelerine son toplantıda hepsinin katılmasını istedi

Zonguldak İl Genel Meclisi 4. Birleşimi gerçekleştirildi.

İl Genel Meclisi başkana Necdet Karaveli Başkanlığında gerçekleştirilen birleşim açılış ve yoklamanı ardından bir önceki oturuma ait tutanak özetini okunup oylanması ile başladı.

EREĞLİ BÖLÜCEK KÖYÜ ÇİMEN MAHALLESİNDE Kİ ALAN ELEKTRİK DAĞITIMA KİRALANACAK

İlk gündem maddesi olarak, Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından Mülkiyeti İdareye ait Ereğli İlçesi Bölücek Çimen Mahallesi mevkiinde ki lköğretim Okulu bulunan taşınmaz üzerinde elektrik şebekesinin iyileştirilmesi, artan elektrik ihtiyacının karşılanması ve 2019 yılında yapılması planlanan yatırımların gerçekleşmesi amacıyla 50,00 m² lik alanda 1,00 TL iz bedel karşılığında Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş’ye 49 yıllığına kiralanması ile ilgili komisyon raporları okundu ve oy birliğiyle kabul edildi.

DEVREK-EĞERCİ’YE FUTBOL SAHASI YAPILACAK

Mecliste ikici gündem maddesi olarak ise, Devrek-Eğerci köyünde, gençlerin ve halkın sosyal etkinliklerini yapacak bir yerin bulunmadığından, köy muhtarlığının belirlediği iki alanının uygun olanında, futbol sahası yapılabilmesi ile ilgili Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları raporlarının görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Gündem maddelerini görüşülmesini ardından söz alan İl Genel Meclisi Başkanı Necdet karaveli, Regaip kandilini kutladı.

Ayrıca yarın son toplantını yapılacağını hatırlatarak, “Sizden ricam eksiksiz olarak son birleşime katılmanızdır. Hepinizin burada olmasını rica ediyorum çünkü son kez toplanacağız” dedi.

Birleşim gelecek toplantının gün ve saatinin belirlenmesi ile son buldu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi