Şükür Küçükali’den Muharrem Coşkun’a tam destek

“Sonuna kadar yanındayım”

Zonguldak’ta 23 yıl Bakkallar Odası Başkanlığı yaptıktan sonra, görevi kendi isteği ile Kadir Habiboğlu’na devreden ve halen esnaflık yapmakta olan Şükür Küçükali, 1 Mayıs 2018 Salı günü yapılacak olan Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Kongresi’nde mevcut birlik başkanı Muharrem Coşkun’a tam destek verdiğini söyledi.

Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Şükür Küçükali, 1 Mayıs’ta yapılacak olan birlik kongremizde, oda başkanımız Kadir Habiboğlu aday olmadığı takdirde, mevcut birlik başkanımız Muharrem Coşkun’un sonuna kadar yanında olacağım. Ben şu anda oda başkanı değilim, oy da kullanmayacağım ama, Zonguldak’ta uzun yıllar oda başkanlığı yapmış bir kişi olarak esnaf temsilcisi arkadaşlarımız nezdinde hatırım olduğuna inanıyorum. Bu hatırı, Muharrem Coşkun lehine kullanacağım.

Bu kongrede, Muharrem Coşkun’a karşı hareket eden Zonguldaklı esnaf temsilcisi arkadaşlarıma hatırlatmak istiyorum. Şu anda, Bölge Birliği Ereğli’de, Mali Müşavirler Odası Ereğli’de, Baro Başkanımız Ereğli’den, Esnaf Odaları Birliği’ni de Ereğli’ye taşıyacaksak eğer, Zonguldak’ı toptan Ereğli’ye bağlayalım gitsin.  Ereğli ilimiz, Zonguldak ilçemiz olsun. Zonguldak İl Merkezi’nin esnaf toplumu bakımından Ereğli’den yönetilmesi benim mantığıma uymuyor” şeklinde konuştu.

(HABER : GÖKSEL ÇOLAK)

Editör: Haber Merkezi