Zonguldak Kömürspor için bir kez daha bir araya geliyorlar.
TFF 2.lig’de mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor sağlam temellere oturtularak geleceğe daha emin adamlarla yürümesi için başlatılan görüşmeler devam ediyor. Güçlü bir oluşum sağlamak için Zonguldakspor eski başkanlarından Salih Demir ve TSO Başkanı Metin Demir’in girişimleri ile Salı günü bir toplantı gerçekleştirilmişti.
Dedeman Otel'de yapılan ve Vali Mustafa Tutulmaz öncülüğünde yapılan toplantıda Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldakspor eski başkanlarından Salih Demir, TSO Başkanı Metin Demir, Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongrede ismi başkan adayı olarak geçen Alaattin Kurnaz ve özel kömür işletmesi Resul Cesur hazır bulunmuştu.
Toplantıda Zonguldak Kömürspor içinde bulunduğu durum, borçları, geçmişi, geleceği, projeleri,hedefler mali durum gibi konular ele alınmıştı.
 HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ SOKMALI
Şehrin ileri gelenleri Zonguldak’ın geleceğini tayin etmek için yarın bugün makamında bir kez daha bir araya gelecekler. Vali Mustafa Tutulmaz öncülüğünde yapılacak oturumda ilk toplantıdan bu yana yapılan çalışmalar ve gelişmeler ele alınarak . 23 Haziran’da yapılacak olan kongre öncesi net bir adım atılacak.
Zonguldak Kömürspor taraftarları gelişmeleri yakından takip ederken takımın daha iyi yerlere gelmesi için herkesin taşın altına elinin sokmasını gerektiğini, şehrin ileri gelenlerinin desteği ile güzel bir oluşum sağlanacağına inandıklarını belirtiler.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi