*** Yıllar önce Demir Madencilik tarafından inşa edilip, DemirPark adıyla Zonguldak’a kazandırılan AVM, açıldığı ilk günden beri ilimizde “sosyal hayatın merkezi” olmaya devam ediyor.

Birkaç yıl önce Esas Holding’e devredilen ve Esas 67 Burda adıyla hizmete devam eden AVM, her gün binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor.

AVM Yöneticisi Bora Arı ve Operasyon Şefi Murat Bayraktar yönetiminde, tüm yönetim kademeleri ile personelin profesyonel yönetim anlayışı ile hareket ettiği Esas 67 Burda AVM, pandemi sürecinde de sağlık, hijyen ve güvenlik bakımından vatandaşlardan tam not aldı.

Hijyen ve temizlik kurallarına büyük özen gösterilen AVM, sosyal hayatın merkezi olduğu kadar, güvenli alış veriş ve dinlenmenin de merkezi haline geldi.

GÜVENLİK BERKEMAL

*** Esas 67 Burda AVM’de güvenlik sistemine büyük önem veriliyor.

AVM Güvenlik Müdürü Vedat Köroğlu ve ekibi vatandaşların güven içinde alış veriş yapmalarını sağlayacak tüm önlemleri almış dunumda.

Binanın iç ve dış güvenliği 7/24 kontrol altında tutuluyor, otoparka giriş yapan araçlar dikkatle kontrol ediliyor, AVM’ye girişlerde HES kontrolu titizlikle yapılıyor, güvenlik personeli aynı zamanda ziyaretçilere yardımcı olmak konusunda büyük hassasiyet gösteriyor.

Vatandaşlar teşekkür ediyor

*** Esas 67 Burda AVM ile ilgili görüşlerini sorduğumuz vatandaşlar, AVM’yi inşa edip Zonguldak’a kazandıran Demir Madencilik yöneticileri ile bugün yönetiminde bulunan Esas 67 Burda yöneticilerine teşekkür ediyor.

AVM’nin “bağımlılık” yaptığın söyleyen vatandaşlar, “ AVM olmasaydı biz nereye gidecektik?” şeklinde görüşlerini ifade ediyor.

İlimizde “sosyal hayatın merkezi” durumundaki AVM’de, ticaret hayatının yanısıra çok önemli sanat ve kültür etkinlikleri de gerçekleştiriliyor.

Resim ve fotoğraf sergileri, kitap günleri, tiyatro ve animasyon, konserler ve çekilişlerle sosyal hayata renk katıyor.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi