“SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR” 

Fikri Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak İl başkanlığı tarafından birlik beraberlik kahvaltısı düzenlendi.

Yaman Restorantta (kilise) düzenlenen birlik beraberlik kahvaltısına; Fikri Asım Genel Başkanı Hasan Türksel, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri; Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, MHP, CHP ve İyi Parti temsilcileri, muhtarlar, Gaziler ve Şehit aileleri dernek başkan ve yöneticileri ile çok sayıda davetli topluğu katıldı.

Kahvaltının ardından yemek duası gerçekleştirildi.

Fikri Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Sinan Toprak yaptığı konuşmada, “Bizler ülke olarak, devlet olarak, hükümet olarak, millet olarak, dış güçlerin oyunlarına ve entrikalarına karşı gerekli tedbirleri almak ve bunları her seferinde boşa çıkartmakla mükellefiz. Milli birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz müddetçe bu Entrikaların, oyunların terör örgütlerini bertaraf olacak, boşa çıkacaktır. Fikri Asım fikir düşünce derneği olarak her zaman ve söylediğimiz gibi söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Cenabı Allah Türkiye Cumhuriyeti devletimizi ezelden ebediyete kadar daim eylesin inşallah. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın Türk milleti” dedi. Sinan Toprak konuşmasında sözlerine şu şekilde devam etti:

“ Fikri Asım fikir ve düşünce derneği Zonguldak il Başkanlığımızın tertip etmiş olduğu söz konusu vatansa gerisi teferruattır konulu birlik beraberlik kahvaltımıza hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Hepinizi fikri Asım Derneği Zonguldak il başkanlığı yönetim kurulu adına saygı ve sevgimle selamlıyorum. Bu kahvaltıyı tertip etmemizdeki esas amaç son günlerde Türkiye cumhuriyetimize ve milletimize yapılan saldırıların ekonomik ve sosyal boyutlara hat safhaya ulaşmış olduğundandır. Malumunuz Türkiye Cumhuriyeti devleti milleti ile beraber çok yoğun bir kuşatma altında, dış ataklara, oyunlara, entrikalara diz çökerttirilmeye, aşağıya çekilmeye çalışılmaktadır. Buna dikkat çekmek, milli birlik ve beraberliği sağlamak ve kamuoyu oluşturmak amacıyla bu kahvaltıyı tertip ettik ve siz değerli Hazirun iştirak ederek bizleri onurlandırdınız. Devletine ve milletine bağlı insanlar ve vatandaşlar olduğunuzu ispat ettiniz. Hepinize ayrıca çok çok teşekkür ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti devleti milleti ile ne zaman beraber olmuşsa, bir olmuşsa top yekün kalkınmaya geçmiş, top yükün ilerlemeye, top, başarıdan başarıya ulaşmıştır. Bunun örnekleri tarihimizde bir çok yaşanmış olarak vardır. Bizler damarlarımızda bundan asil kandan dolayı Türk milleti olarak ne zaman bölünmezsek beraber olursak, bir olursak, iri olursak, diri olursak, devletimize sahip çıkarsak başarıların geleceği kesindir. Milli birlik ve beraberlik bizim tek isteğimiz ve arzumuzdur. Bunu sağlamakta ülkesini seven, milletini sevenler olarak öncelikli görevimizdir. Türkiye cumhuriyeti devletinin bulunduğu konum itibari ile gerek coğrafi, Jeo sosyal, gerekse jeopolitik konumu itibariyle senelerdir dış ataklara, ajanların oyunlarına, taşeron örgütlerin terör oyunlarına, Darbe girişimlerine, ekonomik saldırılarına, defalarca maruz kalmıştır. Bugünlerde de yine aynı şeyleri yaşıyoruz.  Türkiye Cumhuriyeti Dünyanın umudu bir millettir. Eğer bu ülke, bu millet ayağa kalkarsa, dünyadaki bir çok mazlum devlet ayağa kalkacaktır. Bunu bilen dış güçler menfaatleri bozulacak ve ondan dolayı Türkiye Cumhuriyeti Devletini her zaman aşağıya tutmaya çökertmeye çalışmaktadırlar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ne zaman ayağa kalkarsa bilinsin ki dünyada mazlumlar ve mağdurlar da ayağa kalkacaktır ve rahatlayacaktır. Dünyada yaşamanın onurunu, sevincini, gururunu yaşayacaktır. Bizim millet olarak da böyle bir misyonumuz vardır. Bu sebeple bu Oyunlarını, Entrikalarını bilerek bunlara karşı hazırlık yapmak, bunlara karşı tedbir almak ve bunları ortadan kaldırmak için top, milli birlik ve beraberliğimizi sağlamak ve bu yönde çalışmamız gerekmektedir. 

Bizler ülke olarak, devlet olarak, hükümet olarak, millet olarak, dış güçlerin oyunlarına ve entrikalarına karşı gerekli tedbirleri almak ve bunları her seferinde boşa çıkartmakla mükellefiz. Milli birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz müddetçe bu Entrikaların, oyunların terör örgütlerini bertaraf olacak, boşa çıkacaktır. Vatandaşlarımızı bu konuda bilinçlendirmek bizim görevimizdir. Bu yolda meşakkatli ve sıkıntılı bir yoldur. Bu yolda işler sıkıntılı olacaktır. Bizler fikri Asım fikir düşünce derneği olarak her zaman ve söylediğimiz gibi söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Cenabı Allah Türkiye Cumhuriyeti devletimizi ezelden ebediyete kadar daim eylesin inşallah. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın Türk milleti” 

Fikri Asım Genel Başkanı Hasan Türksel’de konuşmasında mili birlik ve beraberliğin önemine değindi

Program toplu resim çektirilmesi ile son buldu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi