Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Recep Horozoğlu, Corona virüsü salgını riskine karşı Saadet Parti Genel Merkezi'nin önümüzdeki 2 hafta boyunca yapılacak olan tüm toplantı ve etkinlikleri iptal ettiğini ve Merkez İlçe Başkanı olarak 15 Mart'ta yapacakları İlçe Divan toplantısında bu kapsamda iptal edildiğini söyledi.

Saadet Partisi  İlçe Başkanı Recep Horozoğlu, Zonguldak'ta corona virüsü salgını riskine karşılık dezenfekte çalışmalarının başlamamasını da eleştirdi. Ereğli başta olmak üzere bir çok belediyenin dezenfektasyon çalışmalarına başladığını ancak Zonguldak bölgesini halen başlanmadığını ifade eden Recep Horozoğlu  şunları söyledi:

“Öncelikle başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart tıp bayramını kutluyor ve sağlık çalışanlarına karşı yapılan saldırıları kınıyorum, ayriyeten sağlık çalışanlarının çalışma şartlarının da düzenlenmesi konusunda yetkililerden  bir girişim bekliyoruz."

ZONGULDAK'TA İNSANLAR TEDİRGİN

Zonguldak'ta insanların tedirgin olduğunu cuma namazında bile safların seyrekleştiğini ifade eden Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Recep Horozoğlu, "Corona virüsü maalesef  ülkemize de ulaştı. Tüm halkımıza geçmiş olsun diyor, Rabbim  bu sıkıntıdan da tez zamanda kurtulmamızı nasip etsin inşallah.

Ülkemizin her yerinde tedbirler alınıyor, uyarılar yapılıyor, camilerde hutbeler bu yönde okunuyor,  ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Lakin şehrimizde bu yönde bir çalışma ne duyduk nede gözümüze çarptı. Başta Zonguldak Belediye Başkanı ve il sağlık Müdüründen  bu konuda bir açıklama bekliyoruz Şehrimizde insanların büyük bir bölümü toplu taşıma ile yolculuk yapıyor çay ocaklarında ve kahvehanelerde oturuyor camilerde toplu ibadetler yapılıyor.  İnsanlar gerçekten çok tedirgin durumda cuma namazında bile saflarda azalmalar göze çarptı. Önlem alınmada biraz geç kalınmadı mı? Yoksa vatandaş kendi başının çaresine baksın mı deniyor?  dedi.

15 MART’TA YAPILACAK MERKEZ İLÇE DİVAN KURULU İPTAL EDİLDİ

Corona virüsü riskine karşı Saadet Partisi Merkez İlçe olarak 15 Mart'ta yapacakları İlçe Divan kurulu toplantısında ertelediklerini ifade eden  Horozoğlu, "Ülkemizdeki  corona virüs’ten dolayı bizlerde 15 Mart Pazar günü yapacak olduğumuz İlçe Divan toplantısını iptal etmek durumunda kaldık. Saadet Partisi Genel Merkezi önümüzdeki iki hafta içerisinde icra edilecek tüm toplantıları iptal etti. Tüm halkımıza ve teşkilat mensuplarımıza önemle duyurulur." şeklinde konuştum.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi