Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı ziyaret etti.

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol'un siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaretleri devam ediyor.
SP İl Başkanı Burak Erol beraberinde Kozlu ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı makamında ziyaret etti.


BUAK EROL: HER HAFTA PAZARTESİ SİYASET VE BÜROKRASİYİ ZİYARET EDECEĞİZ
Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol yaptığı açıklamada, "Pandemi sonrası hayatın normale döndüğü süreçte Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanımızı AK Parti il başkanımızı ziyaretlerimize devam ediyoruz ve şimdi de kıymetli Kozlu belediye başkanı Ali Bektaş Bey'in yanındayız. Kozlu ile ilgili düşüncelerimizi görüşlerimizi Zonguldak ile ilgili görüşlerimizi paylaşmaya geldik.
ziyaretlerinin devam edecek. her hafta Pazartesi günü Zonguldak tüm bürokrasisini ve tüm siyasilerini muntazaman ziyaret etmeye devam edeceğiz edeceğiz her hafta" dedi.

ALİ BEKTAŞ: HİZMETİN KAVGAYLA DEĞİL ANLAŞARAK İSTİŞARE EDEREK YAPILABİLECEĞİNİ GÖSTERECEĞİZ
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti. Başkan Bektaş, "Siyaset insanlara hizmet sanatıdır ve istişare gerektirir. hangi görüşten olursunuz onun hiç fark etmez aslolan vatana millete hizmettir. vatana millete hizmet için yola çıkan her arkadaşın Allah yolunu açık etsin Allah sıkıntı ve dert göstermesin. Nezaket ziyaretinden dolayı kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Kozlu ile ilgili istişare edeceğiz, Kozlu ile ilgili fikirleri varsa onlar dinleyeceğiz kendilerinden. Zonguldak'ta Allah'ın izniyle bu işlerin kavga ile olmayacağını, konuşarak yapılabileceğini göstereceğiz. O yüzden gayet memnuniyet duyduğum bir ziyaret oldu."

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi