Alan: "Zonguldak'ın yıllardır hizmete aç kaldığı yılları  telafi etmek için var gücümüzle çalışıyoruz"

Saadet Partisi Zonguldak il Başkanı Sadık Kar ve  yönetimi Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Sadık Kar, "Zonguldak bir tane. Hepimiz Zonguldak'ta yaşıyoruz. Zonguldak'ın hiç kimse batmasın istemez"diyerek Alan'a hayırlı çalışmalar dilerken, Başkan Selim Alan'da, "Zonguldak'ın yıllardır hizmete aç kaldığı yılları telafi etmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

SADIK KAR: HEPİMİZ ZONGULDAK'TA YAŞIYORUZ VE ZONGULDAK'IN HiZMET ALMASINI iSTiYORUZ
Ziyareti değerlendiren Saadet Parti Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar, "Belediye Başkanı seçildikten sonra  Selim bey'i ziyaret edememiştik ve bugüne nasip oldu. Önce bir hayırlı olsun ziyaretidir.  Gelmişken de şehrimizin çeşitli sorunlarından hem bilgi almak, yapılan çalışmalar konusunda da şehirle alakalı bizde olan bir şey varsa sunma, kendilerinde olan çalışmalar hakkında da bilgi almak için buradayız. Biz genelde şehirdeki değişiklikleri takip etme konusunda ısrarcı olmaya çalışıyoruz. Zonguldak bir tane. Hepimiz Zonguldak'ta yaşıyoruz  İnşallah başkanımızın da kendi görev süresi içerisinde yaptığı çalışmalarla görev süresi sonunda anılır " dedi.

SELİM ALAN: DERDiMiZ ORTAK PAYDAMIZ ZONGULDAK'TIR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklara teşekkür eden Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'da şunları ifade etti: "Sayın başkanım özetledi, ziyaretleri için teşekkür ediyorum kendilerine saygıdeğer Başkanımıza ve diğer Saadet Partili dostlarımıza hoşgeldiniz diyorum. Biraz geç oldu görüşmemiz, o yüzden de kusura bakmayın diyorum. Başkanımızın söylediği gibi derdimiz Zonguldak hepimiz siyaset yapıyoruz ama tek paydamız tek ortak yönümüz Zonguldak. Zonguldak hizmet aldıkça, hak ettiği gibi vatandaşlar yaşadığı sürece hepimiz mutluyuz. Saadet Partisi ile bu anlamda istişare ediyoruz sahada bir araya geliyoruz görüşüyoruz, Başkanımızın dediği gibi istişare etmek zorundayız.  Çünkü beraber yaşıyoruz. Zonguldak'ın yıllardır hizmete aç kaldığı yılları  telafi etmek için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi