Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaman, “Zaten belediyeciliğin ustası biziz başkası değil. Tabii diğer arkadaşlarımız hangi partiden olursa olsun elbette güzel hizmetler yapmıştırlar kendilerini iyi olarak kabul ediyorlardır ama biz diyor ki bir iyinin daha iyisiyiz. Halkımızda daha iyisini tercih edecektir” dedi.

Saadet Partisi (SP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaman beraberinde Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Recep Horozoğlu ve Saadet Partisi Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’ni (ZGC) ziyaret etti.

AKBIYIK: BAŞARILAR DİLİYORUM

Ziyarette konuşan Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, konuklarına hoş geldiniz diyerek şunları söyledi,

“Ben Hayırlı olsun diliyor ve kutluyor ve başarılar diliyorum. 19’unda Yüksek Seçim Kurulu'na kesin listeler veriliyor Belediye Meclis ve İl genel meclisi üyeleri de belirlenecektir. Ziyaretin için ben ZGC adına teşekkür ediyorum.”

HOROZOĞLU: ULUSAL BASINDA BİZLERİ KARALAMAK İÇİN ÇEŞİTLİ İFTİRALAR ATILIYOR AMA BİZ BUNLARI HİÇ ALDIRIŞ ETMİYORUZ.

Saadet Partisi merkez ilçe başkan Recep Horozoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Saadet Partisi olarak tabii basımıza beraber yürümek daha etkili oluyor çünkü senin giremediği ulaşamadığı yerlere sesimiz ulaşıyor. İstişarelerimiz sonucunda Mehmet Yaman ağabeyimize görevi verdik. Kendisi Zonguldak Belediye Başkan adayı mıdır. Allah razı olsun kendisi tam bir görev adamıdır ve çalışmalara başladık inşallah. Belediye Meclis üyelerimiz ve il genel meclisi üyelerimizi tamamlamış durumdayız. Türkiye genelinde 1399 noktada tek başımıza seçime gidiyoruz. Maalesef ulusal basında yerel basını tenzih ediyorum kesinlikle, ulusal basında Saadet Partisi olarak bizleri karalamak için çeşitli iftiralar atılıyor Ama biz bunları Hiç aldırış etmiyoruz. Biz milletimizin karşına çıktık ve kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz. Allah'ın izniyle bu seçimlerde halkımızın karşısında güçlü bir şekilde çıkarak kendimizi is patlayacağız” dedi.

YAMAN: BELEDİYECİLİĞİN USTASI BİZİZ..

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Mehmet Yaman’da yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Şimdi belediyecilikte 94 ruhuna geri dönmekten söz ediliyor. 94, ruhu sadece Saadet Partisi’ndedir. Başkanım da söyledi az önce bizi ulusal basında çeşitli ithamlarla karalamaya çalışıyorlar ama halkımız şunu bilsin Türkiye'nin 1399 yerinde tek başımıza seçime giren sadece ve sadece Saadet Partisi'dir. Biz kimseyle ittifak yapmıyor bu seçimde ama şöyle de bir şey var biz kimseyi düşmanla kabul etmiyoruz. Biz halkımızı tümüyle kucaklıyoruz; AK Partili olsun, Cumhuriyet Halk Partilisi olsun, Milliyetçi Hareket Partili olsun hangi partili olursa olsun vatanını seven herkesle, teröre bulaşmamış herkesle biz gelir çalışırız sıkıntı yok ama bizim terörle ve teröristlerle hiçbir işimiz olmaz. Seçimlere dediğim gibi tek başımıza giriyoruz ve yoğun bir çalışmamız var. Cuma günü adaylığımız açıklandı. Sorunların hepsini biliyoruz da çözümlerini de biliyoruz, yeter ki Merhum Erbakan hocamızın da dediği gibi inanç olsun inanç tekeden süt çıkartır. Biz de inanıyoruz. Zaten belediyeciliğin ustası biziz başkası değil. Tabii diğer arkadaşlarımız hangi partiden olursa olsun elbette güzel hizmetler yapmıştırlar kendini iyi olarak kabul ediyorlardır ama biz diyor ki bir iyinin daha iyisiyiz. Halkımızda daha iyisini tercih edecektir diye umut ediyoruz. Bizi tanıyorlar zaten biz Zonguldaklıyız. Nasip olursa bir 31 Mart'tan sonra belediyeden alacağız biz buna inanıyoruz. İlk önce adaletli davranacağız. Bizim için her vatandaşımız eşit olacak. İşi ehline vereceğiz hem de altyapısının daha çabuk yapılsın diye işimizi istişare yaparak çalışarak yapacağız. ‘Ben yaptım oldu' demeyeceğiz hakkımda bunun vaat ediyoruz. Bununla beraber Zonguldak Ne sorunu varsa hepsini tek tek çözeceğiz. Halkımız buna emin olsun. Ben 52 yaşındayım ve dün doğum günümdü. İnşallah bize bir doğum günü hediyesi olarak hayırlısıyla Belediye Başkanlığı nasip olur. Biz de bu enerjimizle bu tecrübemizle beraber Zonguldak’ı en güzel yere çıkartacağız. Ben Zonguldak’ı çok seven bir insanım. Yani burası dünyanın belki de en gözde merkezlerinden biri olabilir güzellik açısından. Deniz'i ve yeşili olan başka bir İl çok nadirdir. Antalya ve Ege sahillerinden daha da güzeldir. Doğduğumuz yer de burası, öleceğimiz yer de burasıdır,  çocuklarımıza çok güzel bir Zonguldak bırakmak istiyoruz. Beddua değil dua alacağız insanlarımızdan”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi