Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Recep Horozoğlu, hafta sonu yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı kongresinde başkan seçilen Ebru Uzun’u yönetimi ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Yönetimi ile birlikte CHP Merkez İlçe Başkanlığına giderecek Ebru Uzun’a hayırlı olsun dileklerini ilen SP Merkez İlçe Başkanı Recep Horozoğlu şunları söyledi: “Bugün ki ziyaretimizin ana sebebi Ebru hanıma hayırlı olsun demek. Tekrardan geldi Zonguldak siyasetine inşallah renk katacak. Zaten benim gördüğüm kadarıyla hızlı bir giriş yaptı. Açıklamalarıyla girişimleri ile daha öncede ben ilçe başkanı kendiside ilçe başkanı olarak beraber görev yapmıştık. İnşallah hayırlı olsun diye geldik. Zonguldak’ımıza ve ülkemize hayırlı olur inşallah” dedi. 
CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun’da SP İlçe Başkanı Recep Horozoğlu’na ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “Sayın başkanı ve yönetimini nazik ziyaretlerinden dolayı kendim ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Bundan daha önce dediği gibi beraber görev yapa fırsatı olmuştu. Bundan sonra ki süreçte de daha sık bir araya gelerek daha sık bir birimizi ziyaret ederek Zonguldak için ne gibi çalışmalar yapabilirsek ortak kararlarla ortak akıllılarla hareket etmek niyetindeyiz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi