Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ilçe spor müdürleri ile bir araya gelerek yaz aylarında yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Gençlik  Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü hizmet binasında yapılan toplantıya   İl Müdürü Hakan Yüksel, Spor Şube Müdürü  Ayhan Taşkın ve ilçe müdürleri katıldı.
Toplantıda  yaz  aylarında yürütülecek faaliyetler ve açılışı  yarın yapılacak olan İl Spor merkezleri çalışmaları hakkında  görüş alışıverişinde bulunuldu. Spor tesislerindeki eksikler ve yapılması gerekenler  ele alındı.
SPOR MERKEZLERİ AÇILIYOR

 Konu hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yaz aylarının spor anlamında dolu dolu geçmesi için yapılacak  çalışmalar hakkında  görüştüklerini belirterek şu bilgileri verdi;” İlçe müdürlerimizle birlikte kurumumuzun merkez ve ilçelerdeki çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için bir araya geldik.  Yaptığımız ve yapmayı planladığımız  çalışmalar hakkında  Konuştuk. Tesislerimizde bulunan  aksaklıklar  hakkında  fikir alışverişinde bulunduk.  Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü olan 29  Haziran’da açacağımız yaz spor merkezleri  ile ilgili istişare yaptık. Bugün saat 10.00’de Yaz spor okullarının açılışını Site spor  salonunda yapacağız. Çalışmalar 39 branşta devam edecek. Hep  çocuklarımız yaz aylarını spor yaparak geçirecekler, hem de buralardan  tespit edilecek yetenekli çocuklar kulüplerimize kazandırılacak. Yaz aylarını spor dolu geçirmek için  üzerimize  düşeni yapacağız” dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi