Kilimli Spor Lisesi yetenek sınavına başvurular devam ediyor. Okul Müdürü Recep Alkuş, spora gönül veren gençlere kayıt olmaları  çağrısında bulundu.

Zonguldak Kilimli Spor Lisesi yetenek sınavına başvurular 28 Haziran Cuma gününe kadar devam ediyor. Yetenek Sınavına bu yıl 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı 8.sınıfı bitiren öğrenciler başvuru yapabilecekler. 
Konu hakkında bilgi veren Okul Müdürü Recep Alkuş,10 Haziran 2019 tarihinde başlayan başvuruların 28 Haziran 2019 Cuma günü itibariyle sona ereceğini, yetenek sınavına başvurmak isteyen öğrencilerin bu tarihe kadar bizzat okula gelerek veya posta yoluyla başvuru yapabileceklerini belirtti. Posta yoluyla başvuracak adayların en geç 28 Haziran 2019 tarihine kadar okula ulaşacak şekilde başvuru yapmaları gerektiğini belirten Recep Alkuş, %70 Yetenek Sınavı ve % 30 Ortaokul Başarı Puanının ortalaması ile öğrenciler okula kayıt hakkı kazanacaklardır dedi.

Başvuru için gerekli belgelerin neler olduğunun okul sitesinden veya okulun aranarak öğrenilebileceğini söyleyen Okul Müdürü Recep Alkuş, bu yıl Zonguldak Kilimli Spor Lisesine her yıl olduğu gibi bu yıl da 90 öğrenci alacaklarını söyledi. Recep Alkuş, Yetenek Sınavının 01 Temmuz - 05 Temmuz 2019 tarihleri arasında Kilimli İsmail Hakkı Güngör Kapalı Spor Salonu'nda yapılacağını ifade ederek,  “Spora ilgisi ve yeteneği olan, kendisini bir spor dalında geliştirmek ve üniversitelerin BESYO bölümünde okumak isteyen ve Spora gönül veren tüm öğrencilerimizi Zonguldak Kilimli Spor Lisesine bekliyoruz.” dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi