SURİYELİ SIĞINMACILARA VAR, AMA TÜRKLERE YOK..

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, ülkemizde konuk olarAK bulunan Suriyeli sığınmacıların yurt içi ve yurt dışı ücretsiz konuşma hakkı getirildiğini söyledi.

Bu uygulamaya tepki gösteren Yavuz Erkmen, “Suriyelilere dağıtılmak üzere telefon kartı ihalesi açılmış; buna göre artık Suriyeliler yurt içi ve yurt dışı görüşmeleri için para ödemeyecektir. Yaşa takılan vatandaşlarımıza emeklilik hakkı vermiyorsunuz ama Suriyeli sığınmacılara ücretsiz konuşma hakkı veriyorsunuz. ” diyerek tepki gösterdi.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI İSTİFA ETMELİ

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, ayrıca yapatğı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın istifa etmesi gerektiğini aksi takdirde görevden alınması gerektiğini söyledi.

Yavuz Erkmen, “İstiklal harbimize küfreden, Türk ordularının mağlup olmasını dileyerek “Keşke Yunan ordusu kazansaydı” diyerek hezeyanda bulunan ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden şahsın 10 Kasım gibi manevi bir günde Diyanet İşleri Başkanı tarafından ziyaret edilmesini İYİ Parti Teşkilatları olarak şiddetle kınıyoruz. Ya istifa etmeli ya da görevden alınmalıdır ve bu konuda gereğini yapılmasını istiyoruz” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi