Zonguldak Tiyatro Hanedan, Bartın'da Türkiye Tiyatrolar Birliği tarafından düzenlenen 25.Uluslararası Tiyatro Festivali'ne katılıyor.
8-18 Mart arası 25.Uluslararası Tiyatro Festivali Bartın'da gerçekleştirilecek.
Yazarlığını ve yönetmenliğini Ferdi Kazancıoğlu’nun yaptığı çocuk istismarı, kadına şiddet ve madde bağımlılıgını konu alan “Suskunlar” oyunu ile Tiyatro Hanedan 17 Mart tarihinde saat 18.00 da Bartın Belediye Sanatevi’nde sahne alacak.
Tiyatro Hanedan, 22 kişilik kadro ile Bartın’da Zonguldak'ı temsil edecek.
Ferdi Kazancıoğlu yaptığı açıklamada, “25 uluslararası Tiyatro festivalimize davet aldık. Bu değerli organizasyona tiyatro Hanedan olarak katılacağız. 22 kişilik ekiple gidiyoruz ve Zonguldak’ı Bartın'da temsil edeceğiz. Festivale yurt dışından da çok sayıda ekip katılacak ve bu bizim için gurur kaynağı. Yine Zonguldak halkına ve herkese teşekkür ediyorum. Festivale Suskunlar isimli sosyal projemizle, kadına şiddet ve uyuşturucu ile mücadele eden, çocuk istismarına karşı duran oyunla temsil edeceğiz. Ben buradan bize destek veren Belediye Kültür Merkezi'ne, Valiliğimize ve Zonguldak halkına çok teşekkür ediyorum. Yanımızda olmaya devam edin” dedi.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi