PENİS PROTEZE RAĞBET ARTTI

Zonguldak Diyabetliler ve Kronik Hastalar Derneği Başkanı Çetin Terzioğlu, Sağlık Bakanlığı tarafından diyabetlilere halk arasında mutluluk çubuğu olarak adlandırılan Penis Proteze olan ilginin arttığını söyledi.

Zonguldak Diyabetliler ve Kronik Hastalar Derneği Başkanı Çetin Terzioğlu, diyabet hastalarına penis protezin ücretsiz olduğunu ve çok sayıda diyabetlinin bu imkandan yaralandığı şeklinde ki açıklaması sonrasında penis proteze ilginin daha da artığını söyledi.

BET Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bu operasyonun gerçekleştirildiğini belirten Diyabetliler ve Kronik Hastalar Derneği Başkanı Çetin Terzioğlu, “Görevimiz üyelerimize ve ihtiyaç duyan insanlara bilgi vermektir. Hakkımız diyabet hastalarına penis protezin ücretsiz olduğunu duyurmak istedik. Bir çok kişi penis protez ihtiyacından utandığını ve söyleyemediğini dile getiremiyor. Penis protezi rağbet arttı. Ancak hastalarımız hastanelere her türlü şikayeti için giderken penis rahatsızlıklarından dolayı gidemeyip utanıyorlar” şeklinde konuştu.

(HABER-ERCAN DEMİR)

 

Editör: Haber Merkezi