Büyük Birlik Partisi (BBP Zonguldak İl Başkanı Taner Yıldırım, Nergis park’a, merhum Muhsin Yazıcıoğlu ismini verilmesini istedi.

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın Cuma günü düzenlediği basın toplantısında gazetecinin “Bir önceki Vali Ali Kaban döneminde Büyük Birlik Partisi genel merkez yöneticilerinin İl Başkanı Taner Yıldırım ile birlikte ziyaret ederek Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun isminin Zonguldak’ta yaşatılması adına Nergis Park’a merhum Muhsin Yazıcıoğlu Parkı isminin serilmesini talep etmişlerdi. Bu konuyla ilgili düşünceleriniz nedir” sorusuna Vali Ahmet Çınar,  “Bu konudan haberim yok ve bize böyle bir talep gelmedi” şeklinde cevap v ermişti.

Vali Çınar’ın bu cevabı üzerine Büyük Birlik Partisi İl başkanı Taner Yıldırım, Vali çınar’dan randevu talep edeceklerini ve ziyaret ederek talebi yineleyeceklerini ifade etti.

Yıldırım, büyük Birlik partimizin merhum genel Başkanı Muhsun Yazıcıoğlu ismini Zonguldak’ta yaşatılmasını talep ediyoruz. Bu konuda Nergis Park’a Muhsin Yazıcıoğlu ismini verilmesini istiyoruz. Sayın Valimizin da bize yardımcı olmasını istirham ediyoruz.” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi