‘Seyircisiz oynama cezası gelebilir’

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda kendi sahasında  Kırklarelispor ile karşılaşacak. Zonguldak Kömürspor’lu taraftarların bu maça ilgi göstermesi bekleniyor. Kırmızı-Lacivertli yönetim zorlu maç öncesi taraftara uyarıda bulundu. Bu sezon iç sahalarda çirkin ve kötü  tezahüratlardan dolayı 4 kez ceza alan Zonguldak Kömürspor, tekrarı durumunda seyircisiz oynama cezalı ile yüz yüze kaldı.

Bu sezon iç sahaya yapılan çirkin ve kötü tezahüratlardan dolayı 4 kez disiplin  kuruluna sevk edilen Zonguldak Kömürspor, 20 Bin TL’ye yakın para  cezasına  çarptırılmıştı.

Zonguldak Kömürspor taraftarların hafta sonunda oynanacak Kırklareli maçında aynı hareketi tekrarlamaları  durumunda bir sonraki iç saha maçında seyircisiz cezası alabileceği belirtildi.

Zonguldak Kömürspor yönetimi  Pazar günü oynanacak  maç öncesi taraftara uyarıda bulunarak şu ifadelere  yer verdi,” Bu sezon iç saha maçlarında  yapılan çirkin ve kötü  tezahüratlar nedeni ile 4 kez disiplin kuruluna sevk edildik ve yaklaşık 20 bin TL para cezasına  çarptırıldı. Bu eylemin  beşinci kez gerçekleştirilmesi durumunda  bir sonrası maçta seyircisiz oynama ve saha kapatma  cezalı alılabiliriz. Bizim taraftarımızın desteğine her zaman ihtiyacımız var. Onun için Kırklareli maçında  takımı centilmence desteklemelerini bekliyoruz.”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi