Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, “15 Temmuz’da Vatan aşkı ile dolu olan Millet, Birlik ve beraberliğimize, istiklal ve istikbalimize karşı girişilen hain saldırıya camilerimizde okunan sala’lar ile tekbirler ile hep birlikte dur demiştir” dedi.

FETÖ ile sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceklerini belirten Necdet Karaveli şunları söyledi:

“Bu Millet, Üzerinde yaşadığı toprağın sadece bir toprak parçası olmadığını dün ecdadı, bugünde kendisi göstermiş bir millettir. 

Bağımsızlığın ne demek olduğunu, ayrım gözetmeksizin tankların, uçakların, mermilerin karşısına göğsünü siper ederek gösteren bu millet gelecek nesillere de 15 Temmuz Destanı’nı tarihe kazıyarak göstermiştir. 

Vatana; imanı ve sadakati ile bağlanan bu millet dün Çanakkale’de olduğu gibi 15 Temmuz’da da gözünü kırpmadan şahadete yürümüştür. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu vatana sahip çıkın talimatı ile sokaklara dökülen halk, din perdesi arkasına gizlenmiş terör oluşumunu Devletin içinden sökmek için ilk adımı atmıştır. 

Onun liderliğinde, bugüne dek Vatana göz dikmiş, üzerinde her türlü emelleri olan tüm terör örgütleri ile olduğu gibi FETÖ terör örgütü ile mücadele edilmiş ve sonuna kadar mücadeleye devam edilecektir. 

Vatan aşkı ile dolu olan Millet, Birlik ve beraberliğimize, istiklal ve istikbalimize karşı girişilen hain saldırıya camilerimizde okunan sala’lar ile tekbirler ile hep birlikte dur demiştir. 

Cenab-ı Hak,  Dinimizin, devletimizin, milletimizin ve Âlem-i İslam’ın bekasına karşı olan her türlü dâhili ve harici beladan bizleri muhafaza eylesin. Fitne ateşiyle bizi yakmak isteyenlere, izzetimize, şerefimize ve kardeşliğimize göz dikenlere fırsat vermesin. 

Birliğimize, dirliğimize, muhabbetimize gölge düşürmeye çalışanlara, şiddetin her türlüsünden bizleri korusun. 

Ya Rabbi, Sana inanan bu aziz milletten yardım ve inayetini, kuvvet ve rahmetini esirgeme. Bu aziz vatanın bekası uğruna can veren şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifalar ve hayırlı ömürler ihsan eyle. 

Onlara layık bir nesil olmayı bizlere nasip eyle. 

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi