Teknik Elemanlar Derneği (Tek-Der) Zonguldak Şubesince,TTK Genel Müdür Yardımcısı Mustafa şimşek'in  yaş haddinden emekli olması nedeniyle  Öğretmenevi'nde veda yemeği düzenlendi.
Veda yemeğine Türkiye Taşkömürü Kurumu eski genel müdürü Burhan İnan ile eski Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Özçelik, TTK Genel Müdür Yardımcıları İsmail Güner ve Ercan Gebeş, TTK  üst düzey yönetimi, Çalışma arkadaşları, Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve davetli topluluğu katıldı.
Veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı.
1981 yılında başlayan Çalışma hayatı 40 yıl sonra 2020 yılında sona erdi.
Aynı zamanda Tek-Der Şube Başkanı olan Mustafa Şimşek'in duygulu olduğu gözlendi..
Sırasıyla; Anadolu Gençlik Derneği'nden Hasan Sav, Saadet Partisi'nden Recep Horozoğlu, Tek Der'den Ali Kocabey ve Ali Kethüda, TTK Genel Müdür Yardımcısı İsmail Güner, Tekder eski Başkanı Mahmut Özçelik, İlim Yayma Cemiyeti  İbrahim Cansız, Enerji Bir Sen'den Nail Altuntaş, TTK eski  genel Müdürü Burhan İnan ve son olarak ta Memur-Sen Başkanı Kamuran Aşkar yaptıkları duygulu konuşmalarla Mustafa Şimşek'e veda ettiler.
Konuşmalarda; İsmail Güner Plaket, Kamuran Aşkar fincan takımı, Burhan İnan çini tablo ve Nail Altuntaş'da plaket Mustafa Şimşek'e plaket takdim ettiler.
 DUYGULANAN ŞİMŞEK KONUŞMASINI TAMAMLAYAMADI
Kendisin için düzenlenen veda yemeği nedeniyle çok mutlu olduğunu ancak hüzünlü olduğunu da ifade eden Mustafa Şimşek konuşmasında duygulandığı gözlendi.
Şimşek, 1981 yılında başladığım çalışma hayatını 40 yıl sonra sonlandırdığını belirterek, "Allah herkese böyle bir emeklilik nasip etsin, Sizleri hiç bir zaman unutmayacağım. Ben İstanbul'a taşınacağım, Zonguldak'tan ayrılacağım. İstanbul'da da bir eviniz var artık" ifadesini kullandı.
TEKDER ağustos ayında kongre yapacak.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi