Ermenistan'ın Azerbeycan sınırına hain bir şekilde saldırması sonrasında bir çok Azerbeycan askerlerini şehit edilmişti. Bunun üzerine Azerbeycan'dan Ermenistan'a Türkiye'nin desteğiyle birlikte gereken sert karşılığı vermiş ve Ermenistan'dan şehitlerimizin misliyle intikamı alınmıştı.

Yaşanan bu son olay 'Tek millet iki devlet' sözünün sadece bir sözden ibaret olmadığını bir kez daha tüm dünyaya gösterdi.

Tüm Genel İş Sendikası Zonguldak İl Başkanı Yalçın Aygün ile 22 Şubat 2020 tarihinde evlenen Azerbeycanlı Sevinj Zarbaliyeva Aygün, Türkiye'ye desteği için teşekkür etti.

Azerbeycanlı Sevinj Zarbaliyeva Aygün, yaşanan hain saldırıdan büyük bir üzüntü içinde olduklarını, Ermenistan'ın  arkasına Azerbeycan'a karşı hep düşmanca bir tutum içinde olduğunu belirterek, "Türkiye'ye desteği için teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.

Sevinj Zarbaliyeva Aygün'ün Türk eşi Yalçın Aygün'de,"Tek millet iki devlet sözü sadece bir sözden ibaret değildir. Türkiye-Azerbeycan kardeş ülkedir. Eşim de Azerbeycan'lı. Bizler her zaman Azerbeycan'ın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Ermenistan arkasına Rusya'yı ve Avrupa ülkelerini alarak Azerbeycan'a saldırdı ama burada verilmek istenen mesaj aslında Türkiye'yedir ve bunun çok iyi farkındayız.Türkiye'nin mavi vatan Doğu Akdeniz'de tüm hakimiyet sağlaması, Suriye'de ve Irak'ta ki başarılı operasyonları, terörle mücadelesi, Doğu Akdeniz'de  maden arayışları onların menfaatlerine çomak sokmuştur. Ermenistan'a gereken cevap verilmiştir ve verilmeye de devam edilecektir. Tek millet iki devlet olarak birlik ve beraberliğimiz devam edecektir" diye konuştu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi