Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, bir hayırsever kişinin bağışladığı çocuklara yönelik  tekerlekli sandalyeyi ihtiyacı olan engelliye bağışlayacağını ifade etti.

Tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan aileleri derneğe davet ettiğini belirten Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin, "Bilindiği gibi Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi olarak ilimizde ihtiyaç sahibi engellilerimizin tekerlekli sandalye taleplerini imkanlarımız dahilinde karşılamaya devam ediyoruz. Şu anda elimizde yine bir hayırsever şahsın bağışladığı çocuğa yönelik bir çocuk tekerlekli sandalyemiz var. Ben buradan çocuk tekerlekli sandalye ihtiyacı olan kişi ve aileleri derneğimize bekliyoruz. Bu sandalyeyi Çünkü normal bir kişinin kullanma şansı yok. Ancak çocuğa göre dizayn edilmiş bir tekerlekli sandalyedir. Sandalyeye talip olan sandalyemize ihtiyacı olan engelli aileyi derneğimize bekliyoruz ve kendisine bu sandalyeyi bağışlayacağımızı buradan deklare ediyorum" şeklinde konuştu.

Hüseyin Şirin yeni dernek binasında çalışmalar hızla devam ettiğini de belirterek, "Ayrıca yeni dernek binamızın da çalışmaları hızla devam ediyor. İnşallah yakın zamanda da inşaatı bitirerek dernek faaliyetlerimizi daha güzel daha geniş daha müreffeh bir yerde devam ettireceğimizi tüm halkımıza buradan bildiriyorum" ifadesini kullandı.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi