İl genel meclisinde konuşan CHP Merkez ilçe il genel meclis Üyesi Nebahattin Yılmaz, toplum yararına çalışma projesi kapsamında resmi kurumlara çaycı veya temizlik görevlisi yerine tarım sektörüne alım yapılsın önerisinde bulundu.

Zonguldak İl Genel Meclisi'nin Temmuz ayı birinci Birleşimi gerçekleştirildi.
İl Genel Meclisi Başkanı Necdet karaveli başkanlığında gerçekleştirilen toplantı açılış ve yoklama ile başladı. Bir önceki oturma ait tutanak özeti okunup oylanmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.
EREĞLİ-DEVREK ARASINDA KARAYOLLARININ TERK ETTİĞİ 1741 METRE YOLUN BAKIM VE ONARIMI YAPILACAK
Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yol ağı değişikliği nedeniyle terk edilen, İlimiz Ereğli – Devrek İlçeleri arasında bulunan; Yazıcılar Köyü sınırlarındaki 1186 metre, Süleymanbeyler Köyü sınırlarındaki 306 metre ile Pınarcık Köyü sınırlarındaki 555 metre uzunluğundaki yol güzergahları kullanıldığından dolayı, bakım ve onarımlarının yapılabilmesi için, Özel İdare yol ağına alınması konusu görüşülmek üzere komisyona havale edildi.

VATANDAŞ MASKE TAKMIYOR
Mecliste gündem dışı söz alan il genel meclis üyesine nebahattin Yılmaz, vatandaşların maske takmadığını ve sosyal mesafe kuralına uymadığını belirterek önlem alınması gerektiğini ifade etti.
TOPLUM YARARINA ÇALIŞMA PROJESİ KAPSAMINDA TARIM SEKTÖRÜNE ALIM OLSUN
Nebahattin Yılmaz Ayrıca toplum yararına alınacak kişilerin resmi kurumlarda çay ve temizlik görevlisi çay ve temizlik görevlisi almak yerine  tarım sektörüne alınması gerektiğini de sözlerine ekledi.
Gelecek toplantının gün ve saatinin belirlenmesiyle birleşim sona erdi.

(Haber Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi