GELECEĞİN TENİS YILDIZ ADAYLARI ZONGULDAK TENİS DENİZ SPOR KULÜBÜNDE YARIŞACAK

        1951 Yılında bugünkü tarihi tesislerinde kurulan ve Türkiye’nin en eski ve köklü kulüplerinden  olan Zonguldak Tenis Deniz spor Kulübü ülkemizin çeşitli şehirlerinden 14  yaş gurubundaki tenisçileri Zonguldak’taki tesislerinde ağırlayacak.Her yıl  Düzenlediği başarılı organizasyonlarla  Türkiye Tenis Federasyonundan takdir alan  , geçtiğimiz Mayıs ayında da  tenis sporunun nabzını tutan ulusal yayın organında “ Ayın Kulübü “ seçilerek dikkatleri üzerinde toplayan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü  2021 yılında düzenleyeceği ulusal şampiyonalardan biri olan Türkiye 14 Yaş Tenis Turnuvasını 10 Haziran – 13 Haziran tarihleri arasında 70 yıllık tarihi tesislerinde gerçekleştirmeye hazırlanıyor.
BAŞKAN ÇETİN ÖZÇEP  :TENİS ŞEHRİMİZİN HAFIZASINDA YER ALAN ÖNEMLİ BİR OLGUDUR
      Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Özçep yaptığı açıklamada şunları söyledi :

    Ülkemizde tenis oynanan  ilk  dört şehirden biri olan Zonguldak için tenis sporu  çok önemli bir değerdir.70 Yıllık tarihi boyunca parlak bir geçmişi olan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün de  kentin tarih hafızasında değerli bir yere sahip olduğunu  söyleyebiliriz.

      Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü 70 yıldır bu kenti temsil etmektedir. Kulübümüz Sportif başarılarla şehrimizin adını sürekli gündemde tuttuğu gibi kurulduğu 1951 yılında taşlı topraklı, tahta barakalı tesislerle zor şartlarda çalışmaya başlamış, yoğun çaba ve özveriyle tesisleri bu günkü modern seviyelere getirmiş olup bu tesislerde şehrimizin çocuklarına eğitim vererek hizmetlerini sürdürmüştür.

Tesislerimizde Spor Genel Müdürlüğünün ilkeleri doğrultusunda ülke sporuna hizmet vermeye çalışıyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün tüm tenis faaliyetlerini ve kentimizin tüm okullararası tenis müsabakalarını bu tesislerde gerçekleştiriyoruz. Kent ve ülke sporuna katkı yapmak üzere daha bir çok sportif projelerimizin üzerinde de çalışmaya devam ediyoruz.

     10 Haziran 2021  tarihinde başlayacak olan Türkiye 14 yaş Tenis Turnuvasında sporcuları,ailelerini ve antrenörleri ile birlikte bir çok misafiri 4 gün boyunca Zonguldak’ta ağırlayacağız.Bu da kent turizmi ve tanıtımı açısından önemli bir hizmet olacaktır.

Ayrıca yaşamakta olduğumuz pandemi sürecinde seyahat etmenin sıkıntılarını düşünürsek Zonguldak şehrimizin ve yakın çevre illerin çocuklarına bu organizasyonu sunmak önemli bir hizmet olacaktır diye düşünüyoruz.

    Kulübümüzde düzenlenecek bu turnuvaya katılacak tüm sporculara başarılar dileriz.

      

Editör: Haber Merkezi