Türkiye Gençlik Birliği  tarafından Zonguldak'ta Mavi Vatan Kampanyası devam ediyor.

Zonguldak'ta kent merkezinde stant kuran TGB üyeleri vatandaşlara mavi vatana sahip çıkalım konulu broşür dağıtıyor, mavi vatanın önemi anlatılıyor.

Kampanyaya vatandaşlar yoğun bir ilgi gösteriyor.

Kampanya hakkında bilgi veren

Türkiye Gençlik Birliği Zonguldak İl Başkanı Umut Ergin, kampanyaya vatandaşların  ilgisinden memnun olduklarını belirterek şunları söyledi:

10 KASIM YAS GÜNÜ DEĞİL MÜCADELE GÜNÜDÜR. ŞU ANDA TGB MÜCADELENİN MERKEZİNDEDİR.

"Türkiye Gençlik Birliği Zonguldak İl Başkanlığı olarak şu anda Mavi Vatan kampanya çalışmamızı yapıyoruz. Öncelikle Bugün 10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygı ve sevgiyle anıyoruz 10 Kasım yas günü değil mücadele günüdür. Şu anda Türkiye Gençlik Birliği olarak mücadelenin merkezindeyiz ve Mavi Vatan kampanyamızı yapıyoruz. Mavi Vatan nedir? Şuanda Doğu Akdeniz'de emperyalist ülkeler bizim denizdeki sınırlarımızı engellemeye çalışıyorlar. Bizlerde Türkiye Gençlik Birliği olarak Mavi Vatan kampanyasını başlattık ve bu kampanyaya tüm Zonguldak halkını gönüllü olmaya davet ediyoruz. Kampanyamıza  vatandaşlarımız geliyorlar bilgi alıyorlar. 

Şu anda Türkiye genelinde binlerce insan Mavi Vatana gönüllü oldu, Zonguldak'ta da binlerce insan Mavi Vatana gönüllü olmaya başladı Bu çalışmalarımız devam edecek."

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi