Türk hava kurumu (THK) Zonguldak şubesi tarafından Türkiye Sakatlar Derneği Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin'e, Kurban derilerini Türk Hava Kurumu'na bağışlaması sebebiyle teşekkür plaketi takdim edildi.

Türk Hava Kurumu Zonguldak Şubesi Başkanı Dilek Demirel, "Kurban Bayramı'nda bize yaptığı desteklerden dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyoruz ve her zaman desteklerini bekliyoruz. Karşılıklı dayanışma içerisinde Kurban Bayramı geçirdik sağ olsun "dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Hüseyin Şirin'de, "Bilindiği gibi bizde kamu yararına bir dernek olmamız dolayısıyla Türk Hava Kurumu'da kamu yararına bir dernek, biz de Kurban Bayramı'nda az da olsa deri toplama kampanyası gerçekleştirmiştik, ancak topladığımız küçükbaş hayvan derilerini değerlendirilmesinde sıkıntı yaşamamızdan dolayı bu derileri Türk Hava Kurumu'na bağışlayarak değerlendirmiş olduk ve bir katkı sağlamış olduk. Ne mutlu bize ki engellilere hizmet eden bir dernek olarak böyle bir bağış yaptığımız içinde gerçekten gurur duyduk. Biz her zaman kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız. Çünkü bizler İstanbul yararına hizmet eden dernekler birbirleriyle her zaman birlik içinde olmaları toplumun yararınadır" şeklinde konuştu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi