Türk Hava Kurumu (THK) Zonguldak şubesi başkanlığına atanan Nihat Aygün bugün itibariyle görevine başladı.

THK'nın yeni Başkanı Nihat Aygün yaptığı açıklamada, "15 sene Türk kızılayı Zonguldak'ta şube başkanlığını yaptım. Kızılay'a da atamayla gelmiştim ve Kurban bayramı'na 10 gün vardı. Ne tesadüf ki şimdi Türk Hava kurumuna başkan olarak atandım ve kurban bayramını 10 gün var. Nasıl ki Kızılayı Zonguldak'ta marka yaptıysak Türk Hava Kurumu'nuda Zonguldak'ta marka yapacağız Allah'ın izniyle"dedi.

Kendisi hakkındaki eleştirilere cevap veren Nihat Aygün, eleştiriye açık olduğunu ancak belden altı yazılara karşı olduğunu ifade etti.

Türk Hava kurumu şube başkanı Nihat Aygün yaptığı açıklamada vatandaşlara deri bağışında bulunduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Beni buraya layık görenlere teşekkür ediyorum. Genel merkezimize teşekkür ediyorum Türk Kızılay başkanlığını 15 yıl yaptım oray da atamayla gelmiştim ama yine tekrar ürk Kızılayı atama görevine gelirken tam da kurban bayramına 10 gün kalaydı. Yine bugün yıl 2021 yine Kurban bayramına 10 gün kala buraya da atarmış oluyoruz. 15 sene de Kızılay'ı nasıl bir marka haline getirdiysem şimdi de Türk Hava Kurumu'nu marka haline getireceğiz.

Türk Hava kurumu ülkemizin önemli bir kurumdur.Türk hava kurumunda da deri toplama kampanyası var. Geçen yıl 60 tane deri toplanmış İnşallah biz de bunu 2-3 katına çıkarmaya çalışacağız bugünden itibaren de kampanyamız başladı. Zonguldak'ta hemşerilerimizin hayırseverlerin Türk hava kurumu bizleri arayarak telefonlarla Kurban derilerini başlamalarda rica ediyoruz.

Bliyorsunuz Türk hava kurumu Türkiye'de ayrıca 3 tane üniversitesi var pilor yetiştirir bütün bizim okullarımızdan 
İnşallah geçmiş dönemde görev yapan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum ki Türk Hava Kurumu'nu Zonguldak'ta layık olduğu yere taşıyacağız ve Türk hava kurumuna Zonguldak'ta da bir marka haline getireceğiz. 
Türk hava kurumu çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz.


THK Başkanı Nihat Aygün, ayrıca kendisi hakkında göreve atanması arasında belden altı eleştiri yapan arada tepki göstererek, "Eleştiriye açığız ama  6 yıl sonra karşıyız bu tip şeyler olmamalı"diyerek tepki gösterdi .
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi