1 yıl aradan sonra Zonguldak Sanat Tiyatrosu, "Ölüm ve Kadın Meselesi' adlı oyunla perde açıyor.

Zonguldak Sanat Tiyatrosu, Ölüm Kadın Meselesi adlı oyunu 26 Mart 2021 Cuma Günü saat: 18.00'de Atatürk Kültür Merkezi'nde sahneleyecek.
Zonguldak Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Erhal Koltuk, pandemi sebebiyle 1 yıldır tiyatroya ara verdiklerini ve normalleşme süreci ile birlikte 26 Mart'ta perdeyi açacak olmanın mutluluğunu içinde olduklarını söyledi.
Ölüm Kadın Meselesi oyunuyla perdeyi açacaklarını belirten Zonguldak Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Erhal Koltuk,  sanatseverleri 26 Mart'ta ki oyuna beklediklerini belirterek şunları söyledi:
"En kısa zamanda bütün sağlık koşulları normale dönecektir ve biz tekrar gerçekten seyirci bizde bir araya geleceğiz. Bütün beklentimiz bu. Ancak 1 yıllık bir hasret yaşıyoruz şu anda. Bu hasreti giderebilmenin de heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Nurşen Alıcıer'in  yazdığı ve benim yönettiğim Zonguldak Sanat Tiyatrosu'nun oyuncuları ile Ölüm Kadın Meselesi oyunuyla seyircimizin karşısına çıkacağız. Her zaman söylediğim şeyi söyleyeceğim; bilim ve sanat Bir kuşun iki kanadı gibidir.Bu iki kanadı kullanabilen kuşlar Özgür olurlar. Tek kanadını kullanamayan  toplumlarsa tavuk toplumlardır, önlerine koyulan bir avuç yemi gıdıklarken arkasından alınan yumurtanın farkına bile varmazlar. Onun için sanat sanat sanat"
Paandemi koşullarının elverdiği ölçüde çalışmaları  sürdürdüklerini belirten Zonguldak Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Erhan Koltuk , "Yeni sezonda yeni, sürpriz ve iddialı oyunlarımızla seyircimiz ün karşısında olacağız."ifadesini kullandı.
Erhal Koltuk ayrıca 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'ne iddialı bir oyun ile başlamaklan mutluluk duyduklarını belirterek, sanat serverleri oyuna davet etti.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi