Tiyatrohanedan muhteşem bir oyunla seyircileri ile buluşmaya hazırlanıyor pandemi döneminde  sahnelerden uzak kalan tiyatro ve izleyicileri tekrardan buluşuyor.
30 Kasım Salı günü akşam saat 20.00'da Atatürk Kültür Merkezinde(AKM) Tiyatrohanedan grubu muhteşem bir oyunla perdelerini açıyor. Tiyatrohanedan yönetmenleri ile yaptığımız röpörtaj da oyun hakkında görüşlerini aktardılar.

DUVARDAKİLER VİCDAN MUHASEBESİ YAPTIRACAK
Yonetmen Ferdi KAZANCİOĞLU: Duvardakiler oyunumuz 80 darbesinde bir idam mahkumunun son 48 saatini anlatmakta oyunun yazarı ve yönetmeni olarak cok icsellestirdigim yazarken ağladığım bir oyun oldu izleyicilere acaba suclumu yoksa masummu sorusunu sorduracak gerilim ve huznu yansıtacak bir oyun tiyatrohanedan olarak cok heycanlıyız tum halkımızı bekliyoruz.

Yönetmen Merve KAHRAMAN : Duvardakiler kendi yalnızlıklarımız doğum yaşam ve ölüm arasındaki çileli yolu anlatmakta kurgu yaparken her sahnesinde etkilendik karakterleri çözümlerken her karakteri bizden bildik ve insanlarin kalbine dokunacağına inanıyoruz.

4 AYRI OYUNA AYNI ANDA CALIŞIYORUZ
Sözlerine devam eden Ferdi Kazancıoğlu: Dört oyuna aynı  anda calışıyoruz arka arkaya oyunlarımızı oynayacağız açılış oyunumuz gerilim dram ama arkasindan gelen üç oyun cok iddeali ve yılın komedileri ekibimiz cok sağlam ve hepsi çok değerli.
Merve Kahraman: Bu yıl yerimizde duramayacak kadar kalabalığız ekibimiz 40 kişiye yaklastı. 

Oyunun Genel Sanat Yonetmenliğini Merve Kahraman üstlenirken
Yazan ve Yöneten:Ferdi KAZANCİOĞLU
Oyuncular
Ferdi KAZANCİOĞLU
Yasin DİKBAŞ
Murat YORULMAZ
Onur GÜNBAŞ
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi