TOBB Zonguldak Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne Katıldı

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten, TOBB Zonguldak Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara’da düzenlenen TOBB Kadın Girişimciler Bilgilendirme Seminerine katıldı.

TOBB’da ve TOBB ETÜ’de gerçekleştirilen Bilgilendirme Seminerine; TOBB Zonguldak Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nurcan Abay, Başkan Yardımcısı Aysun Günay, İcra Komitesi Üyeleri, Dilek Çelebi ve Emine Burçin Oktay iştirak etti.

TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz’ün açılış konuşması ile başlayan seminerde, kadın girişimcilere, TOBB’un Kurumsal Yapısı, Türkiye Ekonomisindeki  Gelişmeler, Finansal Yönetim, Protokol Kuralları, TOBB ETÜ Hakkında Bilgilendirme, TOBB’un Girişimcilik Faaliyetleri, Gelir İdaresi Başkanlığı, E-Ticaret, İş Hayatında İletişim, Küresel Gelişmeler ve Türkiye konularında sunumlar yapıldı.

İki gün süren seminer hakkında açıklama yapan TOBB Zonguldak Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nurcan Abay; seminerde yapılan sunumlarla hem bilgilendiklerini hem de diğer oda-borsalardan katılım sağlayan kadın girişimcilerle tanışma, kaynaşma, fikir alışverişinde bulunma fırsatı bulduklarını belirterek; bizlere bu imkanı sağlayan başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz yetkililerine ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Metin Demir’e  teşekkür ederim, dedi.

Editör: Haber Merkezi