Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının üyeleri için sağlamış olduğu Denizbank ile başlatılan 2020 yılı ödemesiz 12 ay vadeli , yıllık 7.5  faiz oranlı TOBB Nefes Kredisine Kamu Bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’ta dahil oldu. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri odadan temin edecekleri ‘’ TOBB Nefes Kredisi İçindir’’ ibareli faaliyet belgesi ile Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’a müracaat edebilecekler.

TOBB Nefes Kredisi ile ilgili açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, COVİD-19 pandemisinin ekonomik etkilerini azaltmak için yapılan çalışmalar kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin organizasyonunda üyelerimize TOBB Nefes Kredisi imkanı sağladık. Üyelerimizin uygun koşullarda finansman’a erişimini sağlayarak hem ekonomik faaliyetlerini devam ettirmelerini hem de istihdamlarını korumalarını hedefliyoruz.

Denizbank ile başlatmış olduğumuz ‘’TOBB Nefes Kredisi ‘’ imkanını Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’ın katılımı ile genişletmiş bulunuyoruz. Finansmana ihtiyacı olan üyelerimiz odamızdan alacakları ‘’ TOBB Nefes Kredisi İçindir’’ ibareli faaliyet belgesi ile ilgili kamu bankalarına müracaat edebilecekler.

Üyelerimize bu imkânı sağlayan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank yetkililerine teşekkür ederim dedi. 

Editör: Haber Merkezi