Türkiye Otel, Lokanta, Dinlenme Yerleri İşçileri  Sendikası Zonguldak'ta kurulurken ilk kongresini gerçekleştirdi.

Tek liste ile gerçekleştirilen kongrede TOLEYİS Zonguldak Şubesi Başkanı Yasin Bayoğlu oldu.

Türkiye Otel, Lokanta, Dinlenme Yerleri İşçileri  Sendikası Zonguldak Şubesi 1.Olağan Genel Kurulu Dedeman Otel'de gerçekleştirildi.

Kongreye TOLEYİS Genel Başkanı Cemail Bakındı, Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Kutlu,  Genel Mali sekreter Ali Şahin, Belediye iş Sendikası Şube Başkanı  Osman Karataş, Tez-Koop-İş Sendikası Şube Başkanı, Şerif Taşerön, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil ile çok sayıda davetli topluluğu ve sendika üyesi katıldı.

Kongrenin Divan başkanlığını Genel Başkan Cemail Bakındı yaptı.

TOLEYİS Zonguldak Genel Başkanı Cemal Bakındı, Zonguldak'ta sendika şubesinin açmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek,  "Zonguldak'ta turizmin gelişmesini istiyoruz, İnşallah tanıtımına biz vesile oluruz. Şubemizi açma mutluluğu taşıyoruz. Burada 4 vilayet Zonguldak, Karabük, Bartın ve Kastamonu'dan 2500'e yakın üyemiz olacak.  Bu üyelerin tabii önemli bir bölümü %90'ı Kredi yurtlar Kurumu ve Gençlik Spor bakanlığı'nda çalışan işçilerden oluşuyor. Tabii biz yerinde hizmeti çok önemsiyoruz. Bu itibarla burada şubemizin binasını tuttuk ve ilk kongremizi de yapıyoruz. Zonguldak'ta ki işçi kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Tabii Zonguldak önemli bir şehrimiz "dedi. 
TOLEYİS Zonguldak Şubesi Başkanı Yasin Bayoğlu'da yaptığı açıklamada, "Şubemizin özellikle Gençlik Spor Bakanlığı çalışan tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Hizmet ayaklarına ilk elden gidecek. Herkesi şubemize bekleriz. Daha iyisi olacak kimsenin kuşkusu olmasın. Sendikamız Zonguldak'ımıza ve bölgemize hayırlı olsun"   şeklinde konuştu.

Kongre'de yönetim, denetim, disiplin ve üst kurul delegeleri şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER: 
Şube Başkanı: Yasin Bayoğlu,
Şube Sekreteri; Mehmet Denizciler,
Şube Mali Sekreteri: Selma Bıçakcıoğlu,
Şube Teşkilat Sekreteri: Hüseyin Sadioğlu,
Şube Eğitim Sekreteri: Seçkin Kırık.

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER: 
Mehmet Gökmen,
Ramazan Ede,
Aynur Er.

DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELER: 
Volkan Çelik,
İlknur Bezirkan
Metin Şekerci.

ÜST KURUL DELEGELERİ:
Yasin Bayoğlu 
Mehmet Demizciler
Selma Bıçaköıoğlu
Hüseyin Sadioğlu
Seçkin Kırık
Vedat Tatlı
Atakan Erbesler
Mehmet Gökmen
Sema Yağmur
Huriye Piyan
Emine Atalay
Emrah Koca 
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi