Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, "Koronavirüs salgını dolayısıyla okullarımızın tekrar kapanmaması için tüm vatandaşlarımızdan da bizlere destek olmalarını bekliyoruz."dedi.


Okulları  başlaması nedeniyle çocukların çok mutlu olduğunu ifade eden Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun,  "Çünkü çocuklarımız çok mutlu. Okullarda bahçelerdeki o cıvıltıları görenler, okulların neden açılması gerektiğini daha iyi anlayacaktır." Şeklinde konuştu.

   
"Okullarımızda tüm önlemleri aldıklarını, okullarda standartları yerine getirerek ‘Okulumuz Temiz Belgeleri’ni aldıkların ifade eden Ali Tosun  "Bir anlık bile gaflete girmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Büyük bir umutla, sevinçle ve heyecanla eğitimi-öğretimimize başladık. Gerçekten öğretmenler olarak öğrencilerimize kavuşmak bizleri çok mutlu etti. Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizlere emanet edilen çocuklarımızı güvenli ve sağlıklı bir şekilde eğitim görmeleri için tüm önlemleri aldık. Koronavirüs salgını dolayısıyla okullarımızın tekrar kapanmaması için tüm vatandaşlarımızdan da bizlere destek olmalarını bekliyoruz. Çünkü çocuklarımız çok mutlu. Okullarda bahçelerdeki o cıvıltıları görenler, okulların neden açılması gerektiğini daha iyi anlayacaktır. 
Biz çocuklarımızı özledik, öğretmenlerimiz çocuklarımızı özledi, çocuklarımız öğretmenlerini özledi. Okullarımızda yüz yüze eğitimin başlamasından dolayı öğretmenlerimiz de, öğrencilerimiz de çok mutlu.  İnşallah bu eğitim -öğretim yılı böyle devam edecek. Çocuklarımız çok değerli. Onlara yapacağımız hizmette bir anlık bile gaflete girmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadesini kullandı.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi