AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, il kongresinin 8 Şubat'ta yapılacağını söyledi.

İl Başkanı Zeki Tosun, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru uzun ve İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen'e de cevap vererek, "Biz işimize bakıyoruz dedikodu yapmıyoruz" dedi

Genel Merkezimizin talimatıyla, Zonguldak İl Kongremizle ilgili Seçim Kuruluna müracaatımızı yaptık. 8 Şubat 2021 Pazartesi günü, Kapalı Spor Salonu’nda saat 13.00’de yapacağımız. Bu doğrultuda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Seçim Kurulu’na 15 günlük yasal süre içerisinde kongreyle ilgili müracaat ediliyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın programı doğrultusunda oynama yapılabilir. 

AK Parti Zonguldak Teşkilatı olarak mevcut yönetim sayımız 30’dan 40’a yükseldi. Bu da bizlerin ekip kurma anlamında elimizi güçlendiriyor. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımızla birlikte istişare ederek, 2023’e giden yolda Zonguldak’ımıza ve partimize yakışan bir ekip oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

ZEKİ TOSUN, EBRU UZUN VE YAVUZ ERKMEN'E  CEVAP VERDİ: "BİZİM HEDEFİMİZ 4 DEĞİL 5 DE OLABİLİR"

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen’in, “Bir milletvekili çıkarırlarsa öpüp başlarına koysunlar’ ve CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun’un; Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın, “3 döneme değil, 5 döneme talibim’ açıklamasını ‘Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış’ şeklindeki yorumlarıyla ilgili soruyu da Tosun, “Demek ki hem benim, hem de Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan’ın söylemleri yerine oturmuş ki, bu şekilde yorumlanıyor. Bizim hedefimiz 4 değil, 5’de olabilir. Zonguldak’ta zamanında bunlar oldu. AK Parti’nin Zonguldak’ta yaptıkları ve 2023’e kadar yapacakları ortada. Yerel seçimlerin ardından iki yıllık süreçte yapılanlar ve 2023’e kadar yapacağımız yatırım ve hizmetleri yaptığımız sürece İnşallah o 4’ü de alacağız. 

BİZ İŞİMİZE BAKIYORUZ, DEDİKODU YAPMIYORUZ.

AK Parti teşkilat yöneticileri ve belediye başkanları olarak biz muhalefet partisi il veya ilçe başkanlarının söylediklerine takılı kalmayacağız, işimize bakacağız. AK Parti teşkilatları olarak biz dedikodu yapmıyoruz, işimize odaklanıp gereğini yapıyoruz” şeklinde cevap verdi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi