AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, kalan 6 ilçenin kongre süreci ile ilgili takvim belirleyeceklerini ifade etti.

TBMM'nin tatile girmesiyle birlikte milletvekilleri ile birlikte artık sahada olacaklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, önemli açıklamalarda bulundu.

CUMHURBAŞKANIMIZ VE GENEL BAŞKANIMIZLA TELEKONFERANS SİSTEMİYLE BAYRAMLAŞTIK..

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tüm teşkilatı olarak telekonferans sistemi ile bayramlaştıklıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "Mübarek kurban bayramını bugün ikinci günü dediğiniz gibi Kurban Bayramı'nın pandemie'den dolayı biraz tedbirli olarak tüm yurtta ve Zonguldak'ta sınırlı ve tedbirli olarak kutlanıyor. Biz de bugün Sayın cumhurbaşkanımız ile 81 il başkanımızın ana kademe il başkanları; kadın kolları, gençlik kolları, İl Genel Meclisi başkanları ve belediye başkanları ile tüm ilçe başkanlarının katılmış olduğu telekonferans sistemi ile bir bayramlaşma yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız bize 1.5 saat hitap etti. kendisi tüm teşkilatlara ve bütün ana kademe olan Gençlik Kolları Kadın Kolları, İl Genel Meclisi başkanları ve belediye başkanları, ilçe başkanlarına Bayram tebriklerini yaptılar. biz Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımızın genel başkanımızın bizlerde Zonguldak olarak Zonguldak teşkilatı olarak mübarek kurban bayramını kutluyoruz." Şeklinde konuştu.

ZONGULDAK'TA HEMŞİRELERİMİZ PANDEMİDE ÜÇ ALTIN KURALI MUTLAKA UYUMALI..

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "Tabii zor günlerden geçiyoruz şu anda pandemi nedeniyle cumhurbaşkanımız da telekonferans ile buna değindi; maske mesafe temizlik ve hijyene çok dikkat etmemiz gerekecek. önümüzde yine pandemi den dolayı zor günler var. onun için tüm vatandaşlarımızın özellikle Zonguldak'ta hemşerilerimizin daha dikkatli olmaları ve altın kurala uymalarını bir kez daha rica ediyoruz Ben buradan bir kez daha tüm zonguldaklıların İslam aleminin bütün teşkilatımızın mübarek kurban bayramını kutluyorum. İnşallah daha nice Kurban bayramında buluşmak üzere diyoruz." Dedi.

ZONGULDAK'TA DİĞER SİYASİ PARTİLERLE TELEKONFERANS SİSTEMİYLE BAYRAMLAŞTIK..

Türkiye'de olduğu gibi diğer siyasi partilerle Zonguldak'ta da telekonferans sistemiyle bayramlaştıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun,  "Biz aynı şekilde Bugün bayramlaşmamızı diğer siyasi partilerle birlikte telekonferans sistemiyle yaptık. tüm ülkemizde olduğu gibi Zonguldak'ta da bunu gerçekleştirdik."şeklinde konuştu.

PANDEMİDEN İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA KURTULURUZ..

pandemi den Allah'ın izni inşallah yakın zamanda kurtul olacaklarına inandıklarını ifade eden İl Başkanı Zeki Tosun, "İlçelerimizde kaymakamlıklarda dar çerçevede bayramlaşmaları mı yaptılar. bu sene buruk da olsa insanları kucaklamadan, el öpmeden Bir bayram geçiririz İnşallah. bu pandemide en yakın zamanda kurtuluruz. Tekrar eski günlerimize döneriz diyoruz." Diye konuştu.

İLÇE KONGRE TAKVİMLERİNİ BELİRLEYECEĞİZ..

ilçe kongre takvimlerini belirleyeceklerini ve 6 ilçede kongrede tamamlayacaklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "Tabii biliyorsunuz kongre sürecimiz devam ediyor .teşkilatlarımızın çalışmalara devam ediyor. şu anda tüm Türkiye'de olduğu gibi Zonguldak ve ilçelerimizde de üye çalışmalarımız var. bunun dışında pandemide önce 2 ilçemizin kongresini yapmıştık; biri Alaplı bir tanesi Kozlu. diğer 6 ilçemiz için ise önümüzdeki günlerde bir çalışma yapılacak Ağustos sonu ya da Eylül-Ekim gibi ilçelerimizin kongrelerine İnşallah tamamlamış olacağız ve bunlarla ilgili önümüzdeki günlerde Genel merkeze yapacağımız görüşmelerde takvimizi belirleyeceğiz." dedi.

ARALIK AYINA KADAR KADIN VE GENÇLİK KOLLARI KONGRELERİ DE TAMAMLANMIŞ OLACAK. İL KONGRESİ İLE BİRLİKTE BÜYÜK KONGREYE HAZIR OLACAĞIZ..

Aralık ayının ne kadar kadın ve gençlik kolları kongrelerinde tamamlayarak ardından il kongresini yapacaklarını ifade eden İl Başkanı Zeki Tosun, "kadın kollarımıza biliyorsunuz geçtiğimiz haftalarda  bir atama yapıldı. Önümüzdeki günlerde Gençlik Kolları içinde bir çalışma olacak yani Kasım ve Aralık ayına kadar Kadın Kolları ve gençlik kolları kongrelerini İnşallah bitirmeye çalışacağız. 

Daha sonra ilk kongremiz ile birlikte büyük kongreye hazır hale geleceğiz." Şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLLERİMİZ İLE BİRLİKTE SAHADA OLACAĞIZ..

TNMM:'nin tatile girdiğini hatırlatan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun son olarak, "Bunun dışında teşkilatlarımız ilçelerimiz günlük çalışmaları yapıyorlar, toplantılarımız yapılıyor. biliyorsunuz mecliste kapandı vekillerimiz de inşallah bayramdan sonra bizlerle beraber olacaklar. 3 altın kurala uyarak İnşallah vatandaşlarımıza beraber halkımızla beraber bu meclisin tatil dönemini vekillerimizle beraber sahada geçireceğiz."dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi